- 41,614
- 45,033
- 113
Yarısamam Demen gerekıyor enıste bizde burada yazdıgımızı 5 carp sen yapma bariAydın abi 3000 vurmuştur en az enişte onunla yarısamayız
Yarısamam Demen gerekıyor enıste bizde burada yazdıgımızı 5 carp sen yapma bariAydın abi 3000 vurmuştur en az enişte onunla yarısamayız
oo bak ya o maç ekmek maçı yada defenseansu lanus atsında juventud macına yuklu gırelım ıy 1 üst @Eschelon dayımızla
Helal olsun enişte biraz ağlamak lazım yoksa böyle biter maçYarısamam Demen gerekıyor enıste bizde burada yazdıgımızı 5 carp sen yapma bari
aman yanlış yere attırma bro dep attırBen geldim. Şimdi inşallah 5 dakika içinde gölü attiracagim.
Farketmez Dost @Eschelon dayımız kazanır bıze vurdugumuzu atar Dert etme okadarınıaman yanlış yere attırma bro dep attır
Sorun yok. Bu çorbaya gölü atıp gidiyoruzaman yanlış yere attırma bro dep attır
he o zaman sıkıntı yok haydi bastır şanlı cordoba sıkılmıştım lanus tann zatenFarketmez Dost @Eschelon dayımız kazanır bıze vurdugumuzu atar Dert etme okadarını
ula nasıl bi anda taraf değiştim bi etki tepki olsa da dep atsa barehe o zaman sıkıntı yok haydi bastır şanlı cordoba sıkılmıştım lanus tann zaten
gördüm onulanus direk te geldı
Helal dost Arjantin’e kadar her ligde bir oyuncun var mıaha benim adamım grdi boggio sever 90 larda atmayı bog gibi oyuncu ama
Tabi enişte sallıyoruz ya tutarsa diye hava atarızHelal dost Arjantin’e kadar her ligde bir oyuncun var mı