- 1,143
- 728
- 113
Sağlık olsun. Cana gelmesin kardeş.
Sağlık olsun. Cana gelmesin kardeş.
Kayıp bonusuyla güzel bir kupon yapalım abi sen novasky e bakıp oynarsan kazanamazsınNasipte yokmuş
2-3 kere dolandırılmadan doğru adamı bulamazsın mahocumYarına 300 TL ödeme var acil bu Mobil ödeme işini dolandırmdan yapan tanıdığı olan var mı ?
Nakitci dayi yaz google yap ama az verirlerYarına 300 TL ödeme var acil bu Mobil ödeme işini dolandırmdan yapan tanıdığı olan var mı ?
Bulmam lazım dost yarın dişçiye gideceğim öğlen o yüzden dedim tanıdığı olan belki vardır2-3 kere dolandırılmadan doğru adamı bulamazsın mahocum
Yazdım 7 den beri cevap vermiyorNakitci dayi yaz google yap ama az verirler
Dişçide 300 kurtarmaz ben ne zaman gitsem 2-3 bin gidiyorBulmam lazım dost yarın dişçiye gideceğim öğlen o yüzden dedim tanıdığı olan belki vardır
Baska bilmiyorumYazdım 7 den beri cevap vermiyor
Hattin ne bromBulmam lazım dost yarın dişçiye gideceğim öğlen o yüzden dedim tanıdığı olan belki vardır
530 TL muayane ücreti dost sonrası için ne ister bilmiyorumDişçide 300 kurtarmaz ben ne zaman gitsem 2-3 bin gidiyor
Türk TelekomHattin ne brom
O ağza 530 az mahocum ben olsam 530 u Euro isterim ne var dişinde530 TL muayane ücreti dost sonrası için ne ister bilmiyorum
Sağ arkada çürük var dost geceleri yerindem zıplatıyor günde 2 kere fırçalıyorun nasıl çürüyor anlamadım yarın 13 de randevu var bakalımO ağza 530 az mahocum ben olsam 530 u Euro isterim ne var dişinde
Umarım 5 k 1 üst atmısısndır juventud macına dayıGece gece 15k lık olduk arkadaş, bizi NBA paklar
@Pekinbet Destek 2500 tl gibi kayıp bonusuna çöktü, tisk birimi kararıyla bonus alımım kapatılmış, lan arkadaş bu devirde uğraştığımız adamlara bakar mısınızKayıp bonusuyla güzel bir kupon yapalım abi sen novasky e bakıp oynarsan kazanamazsın