Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Novasky / NOVA - ROLL

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
572
113
@Novasky dost iyi adamdır ya,bir falsosunu görmedik duymadık,mevzu zaten kuponu atıp kaybolmak yaz iki kelam edelim gidişat ne hava bilelim kişisel değil zaten söylemiş genelleme yaptığını,roll konusunda bende bir tane mesaj attım sadece bir kaç hafta önce ses çıkmadı arada kaynadı,olur öyle yani denk gelince zaten yaptırıyor canı sağolsun

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Arkadaş uzerine alınmasında,,senin konuyu genellikle takip ediyorum yazmasam bile..amacın belli sohhbet esliginde hem muhabbet hem birileri bı umut kazansın diye çabaliyorsun,,ama millet rolcu seç beni diye sayısız yazı yazıp kıvranıyor,,rol için seçilince başka biri oluyorlar..bu konuda gerçekten sitemini iyi anlıyorum...
Aslında olay çok saçma bu forumda işini gormedigim adam yoktur Rol yaptirmadigim adam yoktur yani elimizden geldiğince yardım ediyoruz sadece su forumda belkide 10 k dan fazla tokatlanmsiimdir ama sigara parası olsun harçlık olsun attığımız adam çoktur he onnumara adamlarda var 5 kuruş etmicek adamlarda var inan o 5 kuruşluk adamlara bile onnumara muamele yapmsiimdir işini gormusumdur

Nova sigara cikarmi nova rol cikarmi nova borç cikarmi nova sitede bakiye yaptım yatırımı atarmisin gibi gibi neler neler

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
572
113
Aslında olay çok saçma bu forumda işini gormedigim adam yoktur Rol yaptirmadigim adam yoktur yani elimizden geldiğince yardım ediyoruz sadece su forumda belkide 10 k dan fazla tokatlanmsiimdir ama sigara parası olsun harçlık olsun attığımız adam çoktur he onnumara adamlarda var 5 kuruş etmicek adamlarda var inan o 5 kuruşluk adamlara bile onnumara muamele yapmsiimdir işini gormusumdur

Nova sigara cikarmi nova rol cikarmi nova borç cikarmi nova sitede bakiye yaptım yatırımı atarmisin gibi gibi neler neler
Öyle küçük detaylara takılı kalsan bu forumda böyle etkinliklere devam etmezsin zaten az çok tanıdık seni dost.

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,396
113

Bu tip durumları iyi biliyorum gardasim..yıllarca çok yaşadım..başka yerdede forumun abisiyim..açık ara msj farkım var 70k ye. Yakın...yani diyecegim o ki,,yazdığın ve yazmak isteyipte yazamadigin çok şeyi bende yaşadım,,eliye eliye çevremizi temizledik şükür..
Bir kaç msj ile belli olmasada kisinin fotosu ve konuşması belli bir süre sonra karekterini yansıtıyor zaten işin zarrafi olmusdundur sende..neyse boş ver

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Hocam teşekkür ederim iyi niyetin ve rol için ihtiyacda vardı analiz yaptım çok az maç vardı olmadı ihtiyaç olmasa 8-10 maç üstüste bilirdim kötü dönemden geçiyorum hakkını helal et
Helal olsun dost keşke kazansaydin ben senden daha çok isterim vardır bı hayir