Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Novasky / NOVA - ROLL

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,396
113
Hocam teşekkür ederim iyi niyetin ve rol için ihtiyacda vardı analiz yaptım çok az maç vardı olmadı ihtiyaç olmasa 8-10 maç üstüste bilirdim kötü dönemden geçiyorum hakkını helal et
Bazen ne yapsan olmuyor..bak hirvatlara ikinci olduk derken,gölü yedi santra bile olmadı..şimdi Türkiye yensin Slovenya yenilsinde üçüncü olarak turnuvaya devam edelim diye dua ediyorlar..

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Bu tip durumları iyi biliyorum gardasim..yıllarca çok yaşadım..başka yerdede forumun abisiyim..açık ara msj farkım var 70k ye. Yakın...yani diyecegim o ki,,yazdığın ve yazmak isteyipte yazamadigin çok şeyi bende yaşadım,,eliye eliye çevremizi temizledik şükür..
Bir kaç msj ile belli olmasada kisinin fotosu ve konuşması belli bir süre sonra karekterini yansıtıyor zaten işin zarrafi olmusdundur sende..neyse boş ver
Valla dost parasizda çok kaldık tomarla paraylada çok gezdik şükür karakterimizi bozmadik para için dedemin bir lafı vardır birkisiyi tanımak istiyorsan para alışverişi yap derdi yani taniyoruz insanları

Sülale tefeci bizim :)

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,396
113
Valla dost parasizda çok kaldık tomarla paraylada çok gezdik şükür karakterimizi bozmadik para için dedemin bir lafı vardır birkisiyi tanımak istiyorsan para alışverişi yap derdi yani taniyoruz insanları

Dddsddsz
Dedeni yanlis anlamissiniz..ellerinden öperim yaşıyorsa...
İyilik yapın demiş tefeci olmuşsunuz ddsdd

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113

Dedenin ellerinden öperim. Ama deden forumda olsaydı para alisveris kuralina uymadigindan banlanirdi reis :)

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Dedem Diyarbakır hayırseverlerin denmiş...bide tefeci diyon..inanmam la ;)))
Çıkmaz diyarbekirden eski topraktan ozellikle
Hayır severdi rahmetli ya biri arkasından kötü demezdi çocuklar bile şekerci dede derdi ama Tefeciydi yani amcamlarda pederde söylerdi ama aslında onunki tefecilik değildi yardimdi diyorlardi

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,099
6,396
113
Hayır severdi rahmetli ya biri arkasından kötü demezdi çocuklar bile şekerci dede derdi ama Tefeciydi yani amcamlarda pederde söylerdi ama aslında onunki tefecilik değildi yardimdi diyorlardi
Rabbim aldığı dualarla hukmetsin,,mekanı cennet olsun,,bizide ıslah eylesin gardasim...