- 41,602
- 45,022
- 113
Eyw dostSavaş abiyle konuşmuştum baya oluyor ona da söyledim bana göre sağlam diyebileceğim 3 5 kişiden birisin şansın da bahtın da açık olsun dost
Eyw dostSavaş abiyle konuşmuştum baya oluyor ona da söyledim bana göre sağlam diyebileceğim 3 5 kişiden birisin şansın da bahtın da açık olsun dost
Bi insaniyetlik yapayim dedim koydum resmi. Maydanoz olduk yine başımıza bir bela gelmese 🤣Yaw kanka su inek Şaban resmini al yawwsw...bu ne mk çok ciddi bakıyorsun..espirilerin bu fotoya uymuyor
Bazen ne yapsan olmuyor..bak hirvatlara ikinci olduk derken,gölü yedi santra bile olmadı..şimdi Türkiye yensin Slovenya yenilsinde üçüncü olarak turnuvaya devam edelim diye dua ediyorlar..Hocam teşekkür ederim iyi niyetin ve rol için ihtiyacda vardı analiz yaptım çok az maç vardı olmadı ihtiyaç olmasa 8-10 maç üstüste bilirdim kötü dönemden geçiyorum hakkını helal et
Valla dost parasizda çok kaldık tomarla paraylada çok gezdik şükür karakterimizi bozmadik para için dedemin bir lafı vardır birkisiyi tanımak istiyorsan para alışverişi yap derdi yani taniyoruz insanlarıBu tip durumları iyi biliyorum gardasim..yıllarca çok yaşadım..başka yerdede forumun abisiyim..açık ara msj farkım var 70k ye. Yakın...yani diyecegim o ki,,yazdığın ve yazmak isteyipte yazamadigin çok şeyi bende yaşadım,,eliye eliye çevremizi temizledik şükür..
Bir kaç msj ile belli olmasada kisinin fotosu ve konuşması belli bir süre sonra karekterini yansıtıyor zaten işin zarrafi olmusdundur sende..neyse boş ver
Sohbetinize doyum olmaz ben şimdi işime dönmem gerekiyor çalışcam Brezilya maçına da ara ara bakarım ilk adımda yoktum ama yine de takipleyelim umarım kazanır arkadaş.Eyw dost
Cansın dost,,gülümsettnBi insaniyetlik yapayim dedim koydum resmi. Maydanoz olduk yine başımıza bir bela gelmese 🤣
DddsddszValla dost parasizda çok kaldık tomarla paraylada çok gezdik şükür karakterimizi bozmadik para için dedemin bir lafı vardır birkisiyi tanımak istiyorsan para alışverişi yap derdi yani taniyoruz insanları
Sülale tefeci bizim
Rahmetli de Tefeciydi dost armut uzağa düşmez 😂😂Dddsddsz
Dedeni yanlis anlamissiniz..ellerinden öperim yaşıyorsa...
İyilik yapın demiş tefeci olmuşsunuz ddsdd
Dedenin ellerinden öperim. Ama deden forumda olsaydı para alisveris kuralina uymadigindan banlanirdi reisValla dost parasizda çok kaldık tomarla paraylada çok gezdik şükür karakterimizi bozmadik para için dedemin bir lafı vardır birkisiyi tanımak istiyorsan para alışverişi yap derdi yani taniyoruz insanları
Sülale tefeci bizim
Harbiden mi )Rahmetli de Tefeciydi dost armut uzağa düşmez 😂😂
D.bakir Bağlar dostHarbiden mi )
Angara da değildi dimi )
Çok tefeciden para aldım ama indirimli bindirimli değil )
Dedem Diyarbakır hayırseverlerin denmiş...bide tefeci diyon..inanmam la ))D.bakir Bağlar dost
Hayır severdi rahmetli ya biri arkasından kötü demezdi çocuklar bile şekerci dede derdi ama Tefeciydi yani amcamlarda pederde söylerdi ama aslında onunki tefecilik değildi yardimdi diyorlardiDedem Diyarbakır hayırseverlerin denmiş...bide tefeci diyon..inanmam la ))
Çıkmaz diyarbekirden eski topraktan ozellikle
hadi isa getirecen insKaldı 3
Rabbim aldığı dualarla hukmetsin,,mekanı cennet olsun,,bizide ıslah eylesin gardasim...Hayır severdi rahmetli ya biri arkasından kötü demezdi çocuklar bile şekerci dede derdi ama Tefeciydi yani amcamlarda pederde söylerdi ama aslında onunki tefecilik değildi yardimdi diyorlardi