- 9,099
- 6,396
- 113
Günaydın günaydın namazami kalktinSen gene buralardasın hayırdır
Dümende iyisin ama o dümeni bizim gibi eski dümencilere kullanma yelkenleri indirmek zorunda kalırsın bak asıl dümenci burdaYooo bı bunda kazandım fakır uyeyım bn
Gole bısı dememde o ele nasıl vermedı bnde anlamadımGol alaymissin hakeme çok küfür ederdik..gölü iptal etti,birşey yok gol temiz...penaltıyı vermedi ele çarptığı halde..ama 6 korner çıktı ddsd
Buda hepimizin şansı oldu
He noldu bunudamı kıskandınGünaydın günaydın namazami kalktin
Benim içinde dua etHe noldu bunudamı kıskandın
Ettim ettim sen bi ömür daha maks win alaman benim dualar tere tepiyor bende alamam sende alaman ama o dümenci reco alır ona beddua ettim cünküBenim içinde dua et
Max mi almış Reco🧐Ettim ettim sen bi ömür daha maks win alaman benim dualar tere tepiyor bende alamam sende alaman ama o dümenci reco alır ona beddua ettim cünkü
En azından kazanmış oldun dost gerisi teferruat,ben çalışıyordum ara ara girdim iptal olduğundan bile bir haberim,cümleten hayırlı sabahlar gününüz güzel geçsin eyvallah.Gole bısı dememde o ele nasıl vermedı bnde anlamadım
O varya o ne şeytan yağmurlu havada dışarı çıkmaz kesin yastık altında yumurtluyorMax mi almış Reco🧐
Düşüncen için teşekkür ederim ama aranızda pay edin. Takip etmedim maçları zaten maksat muhabbet benimkisi.@Malatyali44 sende fıx bırak dostum
@Başkan bunu banlasın doğru kişiyi etiketlemek en iyisi.Slm knka bnada sabah sabh ufak şans iduku olurmu
Slm knka gnydinlarDüşüncen için teşekkür ederim ama aranızda pay edin. Takip etmedim maçları zaten maksat muhabbet benimkisi.
Köftelerim yeter bana dost ben soğan soymaya gidiyorum 🤣Adamsın be..
@Malatyali44 gel şabanim benim gelllll ddsd
Bak bak dilenme taktiğine bu çorumlu bu işin mimarı olmuşSlm knka gnydinlar
As 1 porsiyon mu olacak köfteSlm knka gnydinlar
Turbo takmış. Batının ve doğunun en hızlı dilencisi 🤣Bak bak dilenme taktiğine bu çorumlu bu işin mimarı olmuş