- 32,008
- 15,766
- 113
Öyle deme adam senden benden ünlü fenomen adamı tanımayan yok 50 foruma üye 49 forumda yılın en iyi dilencisi ödülünü almış bir forumda ban yiyerek 2 ci olmuşTurbo takmış. Batının ve doğunun en hızlı dilencisi 🤣
Öyle deme adam senden benden ünlü fenomen adamı tanımayan yok 50 foruma üye 49 forumda yılın en iyi dilencisi ödülünü almış bir forumda ban yiyerek 2 ci olmuşTurbo takmış. Batının ve doğunun en hızlı dilencisi 🤣
5 saniyede kankasi yapti beni anlamadım 🤣Öyle deme adam senden benden ünlü fenomen adamı tanımayan yok 50 foruma üye 49 forumda yılın en iyi dilencisi ödülünü almış bir forumda ban yiyerek 2 ci olmuş
Adam yolunu bulmaya çalışıyor dost avına sessiz ve narince geliştirilmiş taktikleriyle baştan çıkarıo neyse cümleten hayırlı günler5 saniyede kankasi yapti beni anlamadım 🤣
Abuzer at adama 200@Novasky bura sessız kalmıs talıbım
Ben önce gelmistim abi recebi birakAbuzer at adama 200
Reco sen yation hemen durAbuuuu
Senın sankı sozun vardı banaBen önce gelmistim abi recebi birak
Git bi işine yaAbuuuu
Tamam işte sirani aldım sözümüzü Tunus oldukSenın sankı sozun vardı bana
Sen onu boşverGit bi işine ya
Bugün 2 kişiye Roll yaptır bu konuda sen seç kurallar konu içindeki kurallar dostUlan gidiyorjm yapın rolll molunuzu hadi 2 adımda yatin kalkın bakım
Pusula 250 spin değil buarada 100 spinHmmmmm
Reisim olursa bende talibimBugün 2 kişiye Roll yaptır bu konuda sen seç kurallar konu içindeki kurallar dost