- 1,989
- 743
- 113
Dk 33 son gol
Son dk ya kadar umut vardır dostBasaramadk sanrm
Kesene bereket dost hayırlı gecelerBugünlük yeterli beyler
Kesene bereket.Bugünlük yeterli beyler
Deneyebilirim hatta 1k üstü bile olur bugünkü bültendeDostlarımızla , gırgır, muhabbet,sohbet roll ,kupon öneri , fikir alışverişi herşeyi bu konu altında yapabiliriz(argo küfür tartışma dışında herşey serbest)
Her rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene
O da birsey mi ben çok rahat bir şekilde 10 k üstüne getiririm 5 dakikada 🤣Deneyebilirim hatta 1k üstü bile olur bugünkü bültende
Dost bence sen herşeyi başarırsın. 1 ayda 4 k mesaj yapmışsın ben 6 yılda yaptım 4 k mesajı 🤣🤣🤣O da birsey mi ben çok rahat bir şekilde 10 k üstüne getiririm 5 dakikada 🤣
Ben herseyi basariyorum da sadece gözlerimden ateş çıkaramıyorum 🤣Dost bence sen herşeyi başarırsın. 1 ayda 4 k mesaj yapmışsın ben 6 yılda yaptım 4 k mesajı 🤣🤣🤣
Saka maka hangi ara bu kadar yazdım inan hiç farkında değilim dost. Ülkemizdeki ağır işsizliğin sonuçları bunlarDost bence sen herşeyi başarırsın. 1 ayda 4 k mesaj yapmışsın ben 6 yılda yaptım 4 k mesajı 🤣🤣🤣
Kumarın yalnızlaştırdığı insanlarız . İçimizi döküyoruz işte. Takılma boşverSaka maka hangi ara bu kadar yazdım inan hiç farkında değilim dost. Ülkemizdeki ağır işsizliğin sonuçları bunlar