- 17,337
- 9,946
- 113
Dün üç tane karpuz aldım koparatif marketten bal kaymak çıktı ilk kestigim diğer ikisi duruyor@APARKAT dostumuz seç bakalım 2 kişi Roll yaptıralım dedi bizde tabi dost prof adamlari seçeriz dedik kesene bereket dostumuzun
Dün üç tane karpuz aldım koparatif marketten bal kaymak çıktı ilk kestigim diğer ikisi duruyor@APARKAT dostumuz seç bakalım 2 kişi Roll yaptıralım dedi bizde tabi dost prof adamlari seçeriz dedik kesene bereket dostumuzun
Sen de Yaz Mario ile payfixDost ben isine fazla girme derim. Sonuç hüsran olabilir 🤣
Bir mesaj mi var dost burada çözemedikDün üç tane karpuz aldım koparatif marketten bal kaymak çıktı ilk kestigim diğer ikisi duruyor
Katıldım katılım bittiDün üç tane karpuz aldım koparatif marketten bal kaymak çıktı ilk kestigim diğer ikisi duruyor
Benddddd
PuhahahhaBenddddd
Baskette yok mu dostBinh Ding - Quang Nam FC toplam gol 1.5 üst olur Öneri
Maşallah 200 kişi konu içinde takip edeneDostlarımızla , gırgır, muhabbet,sohbet roll ,kupon öneri , fikir alışverişi herşeyi bu konu altında yapabiliriz(argo küfür tartışma dışında herşey serbest)
Her rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene
Paran mi bitti la iyi takip etMaşallah 200 kişi konu içinde takip edene
Anlamadım laaaMaşallah 200 kişi konu içinde takip edene
SuwhattBaskette yok mu dost
Suwhat boş konuşma payfix atParan mi bitti la iyi takip et
Adimi agzina almak 3k dan basliyor ona gore kullanSuwhatt
Uza bi yaAparkat dostumuz sizlere özel bir Rol yaptiricak takipte kalın sekerim
Novasky konuda sadece novasky Fix hesabı geçerlidir tekrarlanirsa Ban sebebidirSuwhat boş konuşma payfix at
PuahahaUza bi ya
Paranla beni satin alabilecegini zannediyosun ayakci abuzerede atacaksan olurSuwhat boş konuşma payfix at