- 9,100
- 6,396
- 113
Eskiden kırmızı nokta sadece şhov tv deydi...alışkanlık demekki ))Neden show haber hocam 😁😁
Eskiden kırmızı nokta sadece şhov tv deydi...alışkanlık demekki ))Neden show haber hocam 😁😁
Yok ya ilk adım 1.30 orandan yatarım netDdsd
Rol sıran gelince bu istek ve şevk ile Show yapcaksin kesin.....şimdiden başarılar..
Bana bir dega yaptırdı son adımda tek golden gitti. Sonra da terim niye sinirli diolarBana 3 kere roll yaptırdı @Novasky gönlü geniş, fakir dostu, garibanların babası.... biz kıymet bilemedik hep ilk maçtan yattık rolllerde, ona rağmen arkamızda durdu bir babadır bizim için 😁😁😁😅😅
Deme ya ((Yok ya ilk adım 1.30 orandan yatarım net
Hocam Seçil erzandan sonra çok bozdun sen 😁😁😁Bana bir dega yaptırdı son adımda tek golden gitti. Sonra da terim niye sinirli diolar
Daha mermiyi yeni sürdük silaha. Anca gelecek@The Magician hadi dost nerde bu ilk adım illa kendimizi mi keselim çakıyla
As, senlik bişi yok şuan dostsa burda amaç ne napıyoruz
Pikniksa burda amaç ne napıyoruz
kafana Gore Dost bolsansSponsor site olsun dedik, @Atlasbet Destek seni seçtim Pikaçu. Hedef 2000 diyelim mi? @Novasky 2 kere 2 li kombin yaparız.
Tek adım 10 oran vur dostSponsor site olsun dedik, @Atlasbet Destek seni seçtim Pikaçu. Hedef 2000 diyelim mi? @Novasky 2 kere 2 li kombin yaparız.
Şansina göre diyeydin ))kafana Gore Dost bolsans
Yahu şimdi attım siteye dur 1 dkDelirecem şimdi resmen gasp edildi roll paramız
Bolsans reis umarım ilaç olurYahu şimdi attım siteye dur 1 dk
Bol şanslar dostAdım 1
BolsansAdım 1