- 32,026
- 15,791
- 113
Kafayı yiyeceğim şimdi 1 senedir rol sözü var sıra gelmedi hala
asırı talep Var Efenim yetişmeye CalsıyoruzKafayı yiyeceğim şimdi 1 senedir rol sözü var sıra gelmedi hala
Yardımcı olmamı istediğiniz farklı bir konu var mıdırasırı talep Var Efenim yetişmeye Calsıyoruz
Dost dm açamıyorum ben ama sana özelden ben yazayım senin aciksa@The Magician dm acarmısın Dost atalım basla bakalım
Olmaz böyle bu nasıl büro yakışmadı novaskybetasırı talep Var Efenim yetişmeye Calsıyoruz
acık dostDost dm açamıyorum ben ama sana özelden ben yazayım senin aciksa
@Campelll nere gozlerım hep onu arayi
Oyyy oyy gardasin gurban olsun ))asırı talep Var Efenim yetişmeye Calsıyoruz
unutmadım Dost Nova Sozunde Durur diger arkadaslarıda etıketlıyelımMalum şahısın gidişi şerefine 10 kişiye roll sözü vardı @Novasky 'ın kaldı 9 kişi 😃😃
sukur Dost Bugunlerımızı aramıyalım sende ıyısındır inşOyyy oyy gardasin gurban olsun ))
En büyük iyilik akımı iş başında....
Naber dost....neşen keyfin yerindedir ins...
tavşan kanı çayin demlendi...bardağını kap gel tezgaha )(
Dost geçen rolde söz vermiştin ama bekledim bekledim gelmedi maalesef sıra rahatsızda etmedim yardımcı olur musunsukur Dost Bugunlerımızı aramıyalım sende ıyısındır inş
Valla gardasim şukur demekte büyük nimetmis...şukur binkere....sukur Dost Bugunlerımızı aramıyalım sende ıyısındır inş
Neden show haber hocam 😁😁Eğer magiciandan sonra bana roll sırası gelmezse show haberde izlersiniz beni
Çünkü en çok onlar sever intihar haberlerini paylaşmayıNeden show haber hocam 😁😁
DdsdEğer magiciandan sonra bana roll sırası gelmezse show haberde izlersiniz beni