- 32,160
- 15,852
- 113
Hayır hayır bi dakka James Rodriquez den harika bi vuruş Martinez adeta golü güzelleştirdiMessi Yahudi olduğu için Yahudi lobisi kupayı ona verecekler dost. .
Hayır hayır bi dakka James Rodriquez den harika bi vuruş Martinez adeta golü güzelleştirdiMessi Yahudi olduğu için Yahudi lobisi kupayı ona verecekler dost. .
Alevli meyve tabağı geliyor birazdan dosteyw Dost Biz Loca Tarafından takıp edıyoruz
Kolombiya şuan dünya uzerinde en mükemmel top oynayan ekip...Suat çoban başka Messi başka dost
Hocam rahat ol kolombiya kazanıra alan bu gece sabah kahvaltıda simit çay içmez.@JoeQuanqa bu dostlarımız futboldan iyice uzak kalmışlar hâlâ Arjantinun kazanacağına inaniyorlar
İddiaya girmek isterdim ama evde yarım ekmek ile 500 günlük salça var kabul edersen girelimHayır hayır bi dakka James Rodriquez den harika bi vuruş Martinez adeta golü güzelleştirdi
Benim kaara bak heleİddiaya girmek isterdim ama evde yarım ekmek ile 500 günlük salça var kabul edersen girelim
Bende kolombiyanın kazanmasını isterim dost ama pepsim alacak kupayıKolombiya şuan dünya uzerinde en mükemmel top oynayan ekip...
Yok ya İspanya karısı yapar kolombiyayiKolombiya şuan dünya uzerinde en mükemmel top oynayan ekip...
Ben şimdiden kahvalticida rezervasyon yaptım dost o kadar eminimHocam rahat ol kolombiya kazanıra alan bu gece sabah kahvaltıda simit çay içmez.
,Zencilerde başka olur öfff löfffffYok ya İspanya karısı yapar kolombiyayi
s.et Dost 200 kırısırız Tesekur ederız kapatırız konuyu@Novasky ben şikayetçiyim gardasim...kimse umudlu değil benden..gol oldu..bir kaldı diyen yok ddddddd
nerede takipçiler ddsd
Bol şanslar diliyorum,Zencilerde başka olur öfff löfffff
Reisim sende mi Besiktaslisin adam adam sevdiğim tüm adamlar Beşiktaşlı çıkıyor anasını Cirooooooooos.et Dost 200 kırısırız Tesekur ederız kapatırız konuyu
Takip edioz yav iki gelse de bizim sıra ilerleses.et Dost 200 kırısırız Tesekur ederız kapatırız konuyu
@Novasky ben şikayetçiyim gardasim...kimse umudlu değil benden..gol oldu..bir kaldı diyen yok ddddddd
nerede takipçiler ddsd
su golden tree baksana acılıyormu oyun laradan bakma baska sıteden bak dostTakip edioz yav iki gelse de bizim sıra ilerlese