- 3,927
- 3,875
- 113
İyi geceler, bol kazançlar.
Bakayımsu golden tree baksana acılıyormu oyun laradan bakma baska sıteden bak dost
eyw DOstİyi geceler, bol kazançlar.
Aynen zaten won yazan olmaz ise...direk çekim...ikinci adım yok dddsds.et Dost 200 kırısırız Tesekur ederız kapatırız konuyu
ne o Birde bakmıcan Mı ArtisBakayım
Açılmıyor bendesu golden tree baksana acılıyormu oyun laradan bakma baska sıteden bak dost
ozaman dogruymus dost da nezaman bıtecek bu GunvellemeAçılmıyor bende
Min 30-40 dakka sürer. Kusura bakma dost kumarın da bölündü ama mecbur beklicenozaman dogruymus dost da nezaman bıtecek bu Gunvelleme
Bosver futbolu sen tenis ile ilgilen yorum yap dostumKolombiya şuan dünya uzerinde en mükemmel top oynayan ekip...
Kale vuruşu oyna bu turnuvada ki takımlar çok kötü kaleyi bulamıyorlarArjantine ne oynanır
Evet bovbet ise öyle bende 0-0 bekliyorum Arjantin’i ikimizden birinin gelir inş tahminim 0 biter o maç .Şimdi bu gelirse 500 mu cekebilicez mk
Beraberlik veya Kolombiya Arjantin bence alamaz çok yüklendiler iddia İspanya’dan sonra yedirmez kimseye o parayıArjantine ne oynanır
Cansın valla doğru diyon..benim uzmanlık dalım buBosver futbolu sen tenis ile ilgilen yorum yap dostum
o kadar yazdım yüzde 99 arcalas alacak dedim...gittiler d cokovice bastılar..mmdBosver futbolu sen tenis ile ilgilen yorum yap dostum
Sabah uyanıp çekecem 5kArjantine ne oynanır
Reis yatırım yapmadan direkt 500 cekebilicez dimi gelirseEvet bovbet ise öyle bende 0-0 bekliyorum Arjantin’i ikimizden birinin gelir inş tahminim 0 biter o maç .
29 faul fazla hocam. Onun yerine taç daha mantıklıSabah uyanıp çekecem 5k
Arcalas .do kadar yazdım yüzde 99 arcalas alacak dedim...gittiler d cokovice bastılar..mmd
para olaydı bu gün koseliktim bir buçuk saatte