- 21,031
- 17,342
- 113
Kalktııı. Suvat kazanırsa sonra gelecem takibe çünkü o takip etsek de gider dostuna atar novacım. Bol şansHer rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene
@butragueno
Kalktııı. Suvat kazanırsa sonra gelecem takibe çünkü o takip etsek de gider dostuna atar novacım. Bol şansHer rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene
@butragueno
Dostu değilmisin dost dostu kim bu suvatınKalktııı. Suvat kazanırsa sonra gelecem takibe çünkü o takip etsek de gider dostuna atar novacım. Bol şans
İndir aparkatı onlara dostForumda bir çok insan saygımı yitirmeme rağmen bana cephe almış durumda sebeplerini çok merak ediyorum
Saygı göstermeden saygı beklememek lazım uppercutcımForumda bir çok insan saygımı yitirmeme rağmen bana cephe almış durumda sebeplerini çok merak ediyorum
Bol şanslar dostGelirse 1 adima bitiririz bol sansEkli dosyayı görüntüle 607388
Dogru tanimissin terim puahahhahahjhaKalktııı. Suvat kazanırsa sonra gelecem takibe çünkü o takip etsek de gider dostuna atar novacım. Bol şans
Bol şans dostGelirse 1 adima bitiririz bol sansEkli dosyayı görüntüle 607388
Bol şansGelirse 1 adima bitiririz bol sansEkli dosyayı görüntüle 607388
Dostu değilmisin dost dostu kim bu suvatın
İndir aparkatı onlara dost
Birebir de evetSaygı göstermeden saygı beklememek lazım uppercutcım
Yatarsın zaten reale basmak nedir çıldıracamDogru tanimissin terim puahahhahahjha
Puahahahahah
Bilmioki mbappe ile vinicius kavga etti rodrygo ile de mbappe arası kötü golü benmi atıcamYatarsın zaten reale basmak nedir çıldıracam