- 7,828
- 1,657
- 113
Dk 58
Real garip takım. Forveti yok adamların gidip hâlâ kanat alio. Mbappeyi aldılar gör bak ya vini ya da mbappe ikisinden biri harcanacak çünkü aşağı yukarı aynı oyun stiline sahiplerBilmioki mbappe ile vinicius kavga etti rodrygo ile de mbappe arası kötü golü benmi atıcam
Hislerin yanıltıyor dostum62-67 arası gol hissettim
Diyosun 🙄🤔Hislerin yanıltıyor dostum
Bence rodrygo harcanacak gör bak gönderecekler veya onu 9 oynatır mbappe yi atar sağ tarafa vini ile mbappe gitmezReal garip takım. Forveti yok adamların gidip hâlâ kanat alio. Mbappeyi aldılar gör bak ya vini ya da mbappe ikisinden biri harcanacak çünkü aşağı yukarı aynı oyun stiline sahipler
85 ten sonra bile cevirebilir ak kavga etmislerse bireysel atarlar puhahaBilmioki mbappe ile vinicius kavga etti rodrygo ile de mbappe arası kötü golü benmi atıcam
Bol şansGelirse 1 adima bitiririz bol sansEkli dosyayı görüntüle 607388
Ve o esnada taraftar ayaklanır kenarda lionel arda güler ısınmada85 ten sonra bile cevirebilir ak kavga etmislerse bireysel atarlar puhaha
Inanmış ya bide85 ten sonra bile cevirebilir ak kavga etmislerse bireysel atarlar puhaha
Valla kim harcanır bilemem ama bu takım forvetsiz oynadıkça güven olmaz bu lavuklara. Anca suvatım gibi acemiler cevirecegine inanırBence rodrygo harcanacak gör bak gönderecekler veya onu 9 oynatır mbappe yi atar sağ tarafa vini ile mbappe gitmez
Dost o şey sanıyor bi ara vallecona 1-0 öne geçip 1-10 mu ne bitmişti ya o olcak şindi real 25dk 5-6 atacak ronaldo bale benzema yedeklerde dejavu yaşanacakInanmış ya bide
Forvet olsa valla çevirirler de adamlarda forvet yok dost. Keşke cevirse de kazansa suvatımDost o şey sanıyor bi ara vallecona 1-0 öne geçip 1-10 mu ne bitmişti ya o olcak şindi real 25dk 5-6 atacak ronaldo bale benzema yedeklerde dejavu yaşanacak