- 3,892
- 2,170
- 113
Dedim sessiz sinerji sonra bombaayi bıraktık😆😆eyvallah porsuk
Dedim sessiz sinerji sonra bombaayi bıraktık😆😆eyvallah porsuk
Dost çok iyi oldu ama buradan işte devam etse şans 3-5 kuponda biraz kasa yaparsineyvallah porsuk
16 oran benim için min normalde 30-40 orandan aşağı atmamDost çok iyi oldu ama buradan işte devam etse şans 3-5 kuponda biraz kasa yaparsin
Bol sans geliyor yakala
Ahahahahah 😆😆Bol sans geliyor yakala
Attı dost
Getirdik agaDost çok iyi oldu ama buradan işte devam etse şans 3-5 kuponda biraz kasa yaparsin
Dost bende payco atayimmo16 oran benim için min normalde 30-40 orandan aşağı atmam
Kral ben boş konuşmam 😆Attı dost
sponsor parasıydı bi dakika onu halledip ikinize dönücem ama fix varsa daha iyiDost bende payco atayimmo
Allah'tan kendi kuponunu yapmışsın benle oynamamisson16 oran benim için min normalde 30-40 orandan aşağı atmam
porsukla senin şansına geldi bir de siponsorunAllah'tan kendi kuponunu yapmışsın benle oynamamisson
Krall sinerjimizi de hakkını ver smdiAllah'tan kendi kuponunu yapmışsın benle oynamamisson
Golleri at dedim anda attılar yormadilsr😆porsukla senin şansına geldi bir de siponsorun
kupon sonuçlansın bi kupon daha atıcam burada kalKrall sinerjimizi de hakkını ver smdi
Tmmkupon sonuçlansın bi kupon daha atıcam burada kal
Kemal sunal diyor ya bende geleyim mi sen gelme lan ayı dost bende durayimmikupon sonuçlansın bi kupon daha atıcam burada kal
Sensiz olmazzzKemal sunal diyor ya bende geleyim mi sen gelme lan ayı dost bende durayimmi