- 13,743
- 8,248
- 113
sen de kal kralKemal sunal diyor ya bende geleyim mi sen gelme lan ayı dost bende durayimmi
sen de kal kralKemal sunal diyor ya bende geleyim mi sen gelme lan ayı dost bende durayimmi
Nasıl la anlamadımBir kendi oynadım kupon böle gelmiyor 😆
@Yapabilirim
Kendim oynadigimda kuponlara böle sinerji verip getiremiyorum 😆Nasıl la anlamadım
O öyle dost ya ben şunu bilirim bir seri yakaladimmi o bir iki gün devam ediyor ya o arada riski alıp kazandın kazandin çünkü daha sonra o gelen parada birsekilde gidiyotKendim oynadigimda kuponlara böle sinerji verip getiremiyorum 😆
Bol sansss
Bol şans dostum
Hadi bol bol şanslar dost
Evet maalesef öyle her türlü risk zaten o seri bittiğinde de parasız kalcan seri yakaladın devam ettiğindede parasız kalacan 😆 kumarın acı gercegiO öyle dost ya ben şunu bilirim bir seri yakaladimmi o bir iki gün devam ediyor ya o arada riski alıp kazandın kazandin çünkü daha sonra o gelen parada birsekilde gidiyot
Maçlara şimdi baktimda gerçekten güzel kupon
sallamasyon ama nasıl yapıcazMaçlara şimdi baktimda gerçekten güzel kupon
Zaten sallayacan bilerek oynadığın da gelmiyor 😆sallamasyon ama nasıl yapıcaz
Mls de ikinci yarı gollü geviyor dostteşekkürler dostlar 1.5 üst kalan 1 hadii
Yok dost bu kupon sallamasyon değil belki tutturduklarim öyledir ama bu maçlar olacak maçlar buda gelmez istesallamasyon ama nasıl yapıcaz
çabuk işaretleDa maçları işaretlemedim birazdan isaretleyecegim
Dost o ligi izledinmi hiç normalde aç izle dersinki bu gidisler bunlar enaz 4-5 tane gol çıkar ama bu bakrsim ,00-1-0 bağlamışlar ama bı bakarsın 10 dk üst olmuş çok hareketliCruz alırken 3 kere askıya girdi şimdi hiçbir şey yok