- 41,602
- 45,022
- 113
Sana Olan BanaDa oluyor arada takmaAga varya bu aralar canım çok sıkkın
Sana Olan BanaDa oluyor arada takmaAga varya bu aralar canım çok sıkkın
Ne yaparsam yapayım aynı hicbirsey değişmiyor hayattan zevk alamıyorum.Sana Olan BanaDa oluyor arada takma
Bizim bu yolun adir CAN SİKİNTİSİ zatenAga varya bu aralar canım çok sıkkın
Pikacu geldiKuponlar nasıl gidiyor
İsterse gelmesinPikacu geldi
Bolsans tkrBaska mac ıcınmıs devam adım 2
Ekli dosyayı görüntüle 562578
Yetistiriyosun elemanları )İsterse gelmesin
hadi bol sanslar buda gelsinBaska mac ıcınmıs devam adım 2
Barem 185 e çıktı,,kişisel fikrim bu gelirse cekimver kardeşim..hem sen hem @Novasky zarar etmemis olursun ...kimse yok zaten siteyede kalmasin para derimBaska mac ıcınmıs devam adım 2
Rol seyı 1000 reıs nova kurallarda esnemezBarem 185 e çıktı,,kişisel fikrim bu gelirse cekimver kardeşim..hem sen hem @Novasky zarar etmemis olursun ...kimse yok zaten siteyede kalmasin para derim
Ssizler için dedim..son adım patlarsa siteye kalmasin diye.....no proplem...Rol seyı 1000 reıs nova kurallarda esnemez
Yok bea ılk yarı ıyıker dıye daldıkSsizler için dedim..son adım patlarsa siteye kalmasin diye.....no proplem...
Bu arada basketten anliyormusun sen !))
Dusuncen için teşekürler dost lakin hedef 1 k olursa olur olmazsa yapacak. Birsey yok zaten bu gelirse düşük bı orandan hedefe varilirBarem 185 e çıktı,,kişisel fikrim bu gelirse cekimver kardeşim..hem sen hem @Novasky zarar etmemis olursun ...kimse yok zaten siteyede kalmasin para derim
Baska sıte gecıp kayıp ıcın sey yapammıDusuncen için teşekürler dost lakin hedef 1 k olursa olur olmazsa yapacak. Birsey yok zaten bu gelirse düşük bı orandan hedefe varilir
Geldi bu gardasim...essek degillseler 3dakikada 6 sayı atarlarDusuncen için teşekürler dost lakin hedef 1 k olursa olur olmazsa yapacak. Birsey yok zaten bu gelirse düşük bı orandan hedefe varilir