Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nusr-et de Çalışıyorum

Melpo10gta

Melpo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
329
255
63
Merhaba arkadaşlar canım sıkıldı öyle açayım dedim merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz 1. Ayımı doldurup çıkacağım üzülerekte olsa daha iyi kariyer kapıları açıldı bana o yüzden çıkmam gerekti öyle kafa dağıtmak için açıyorum varsa sorunuz cevaplarım

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,137
5,178
113
Merhaba arkadaşlar canım sıkıldı öyle açayım dedim merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz 1. Ayımı doldurup çıkacağım üzülerekte olsa daha iyi kariyer kapıları açıldı bana o yüzden çıkmam gerekti öyle kafa dağıtmak için açıyorum varsa sorunuz cevaplarım
Ortalama maaş o tarz restaurantlarda ne kadar ve bahşişler havuz sistemi mi oluyor yoksa cebe mi

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,373
113
necisin la orda nasil personel yemekleri bide mass ney calisma saatleri vs vs

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
1,755
113
mobing varmı

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,137
5,178
113
Ben 24.500 tl alıyorum net ,servis ücreti ile beraber 35 37 buluyor bahşişler havuz sistemi haftalık en kötü 1500 1800 arasında geliyor bazen 2400 oluyor bu şekilde
Maaş da kötü bahşiş de kötü. Demek ki namussuz müdürler şefler bahşişde kendilerine fazla fazla puan veriyorlar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,644
1,206
113
Aqlarima bak sen yemekte aldıkları paralara bak verdikleri maaşa bak tam dürzü bunlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,567
48,107
113
Ben 24.500 tl alıyorum net ,servis ücreti ile beraber 35 37 buluyor bahşişler havuz sistemi haftalık en kötü 1500 1800 arasında geliyor bazen 2400 oluyor bu şekilde
Haftalık 1500 bahşiş nedir yahu millet orda ortalama 10k hesap ödüyor komide olsan çok kotuymus bahşişi.bahsis sistemi havuz diyorsun orda deli gibi bahşiş cikar.1 hamburger menü yiyemessin o restaurantda bu bahsisle.ben garsonluk yaparken maaşa dokunmadan bahsisle geciniyordum bide Maltepe gibi bı semtin cafelerinde kazaniyordun bunu.leş bı bahşişi varmis

Melpo10gta

Melpo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
329
255
63
Aqlarima bak sen yemekte aldıkları paralara bak verdikleri maaşa bak tam dürzü bunlar
Dost şubeden şubeye değişiyor benim olduğum şubede 14 kişi çalışıyor en az çalışan bu şubede. Ona gorede misafir geliyor bizim kazancimiz servis ücretinden oda %3 maalesef en kıytırık bir yerde bile %12 15 civarlarında onun dışında etiler istinyepark gibi yerlerde paraya para demiyorlar ne kadar iş o kadar para

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
Uyguna domuz kellesi varmı elinizde

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,291
3,020
113
Domuz eti orjinal ete yuzde kaç oranda koyuyorsunuz 😁