Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet O Şimdi Asker...

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
1,056
113
Dostlarım 04.06 sevk tarihi. 6 aylık bir macera bizi bekler. Hepinizin dileği gönlünüzce olsun güzel insanlar. Daha güzel zamlarda görüşmek dileğiyle. Öneri ya da tavsiye varsa dikkate alırım. Kalın sağlıcakla.

Bruyne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
42
28
Yerinde olmayı çok isterdim dost gözün aydın
Teşekkürler , herkesle aranı iyi tut çünkü askerlikte her işin çıkar üzerine yürüyor , birinden bir şey isteyince direkt tamam 1 paket sigaraya hallederiz deniyor o yüzden herkesle aran iyi olsun

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,853
680
113
Bu arada ilk başta tuşlu harici götürme hala android yasak şagağın ilerleyen zamanlarında sokardın boş yere 6 gün ceza yeme
ya yok banada öyle dediler 1 hafta millet pubg oynarken ben izledim sonra askeriye içindeki ptt ye kargoyla aldım o kadar rahat birde ankaraydı yani hatayda hiç bişey demezler

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Hayırlı tezkereler
Yanında nakit taşıma zaten kart ile alışveriş yaparsin kantinden
Kimseye borc v.s verme otlakci çok olur siktiri çek hemen
Telefonundan kimseyi konuşturma

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
Dostlarım 04.06 sevk tarihi. 6 aylık bir macera bizi bekler. Hepinizin dileği gönlünüzce olsun güzel insanlar. Daha güzel zamlarda görüşmek dileğiyle. Öneri ya da tavsiye varsa dikkate alırım. Kalın sağlıcakla.
Hayırlı teskereler şimdiden güzel anılar hatırlayacağın bı serüven olur inşallah

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,589
4,828
113
Daha güzel zamlarda mi neye zam geliyor yine :) şimdiden hayırlı terhisler iyi düşün hiç olmassa 15 ay değil aw

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
1,056
113
Yorum yazan dostlarım çok teşekkür ederim. Tavsiyeler için sağ olun. İyi ki varsınız.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,572
48,110
113
6 ay hic bisey biz 15 ay yapdik 6 ay neki.hayirli teskereler