- 1,557
- 1,056
- 113
Dostlarım 04.06 sevk tarihi. 6 aylık bir macera bizi bekler. Hepinizin dileği gönlünüzce olsun güzel insanlar. Daha güzel zamlarda görüşmek dileğiyle. Öneri ya da tavsiye varsa dikkate alırım. Kalın sağlıcakla.
Hatay dost. Çok teşekkür ederim eyvallahNereye aslan? Hayırlı teskereler
Yerinde olmayı çok isterdim dost gözün aydınHayırlı teskereler benimde atarsa şafak doğan güneş
Teşekkürler , herkesle aranı iyi tut çünkü askerlikte her işin çıkar üzerine yürüyor , birinden bir şey isteyince direkt tamam 1 paket sigaraya hallederiz deniyor o yüzden herkesle aran iyi olsunYerinde olmayı çok isterdim dost gözün aydın
Bu arada ilk başta tuşlu harici götürme hala android yasak şagağın ilerleyen zamanlarında sokardın boş yere 6 gün ceza yemecep telefonu götür sıkılma eskisi gibi yasak değil
ya yok banada öyle dediler 1 hafta millet pubg oynarken ben izledim sonra askeriye içindeki ptt ye kargoyla aldım o kadar rahat birde ankaraydı yani hatayda hiç bişey demezlerBu arada ilk başta tuşlu harici götürme hala android yasak şagağın ilerleyen zamanlarında sokardın boş yere 6 gün ceza yeme
Devreciligin siraciligin olduğu yerde ilk baslarda skinti olurya yok banada öyle dediler 1 hafta millet pubg oynarken ben izledim sonra askeriye içindeki ptt ye kargoyla aldım o kadar rahat birde ankaraydı yani hatayda hiç bişey demezler
Hayırlı teskereler şimdiden güzel anılar hatırlayacağın bı serüven olur inşallahDostlarım 04.06 sevk tarihi. 6 aylık bir macera bizi bekler. Hepinizin dileği gönlünüzce olsun güzel insanlar. Daha güzel zamlarda görüşmek dileğiyle. Öneri ya da tavsiye varsa dikkate alırım. Kalın sağlıcakla.
Daha güzel zamlarda mi neye zam geliyor yine şimdiden hayırlı terhisler iyi düşün hiç olmassa 15 ay değil awDostlarım 04.06 sevk tarihi. 6 aylık bir macera bizi bekler. Hepinizin dileği gönlünüzce olsun güzel insanlar. Daha güzel zamlarda görüşmek dileğiyle. Öneri ya da tavsiye varsa dikkate alırım. Kalın sağlıcakla.
Ne yapiyon kibrista balık mı tutuyor reisNe güzel 6 ay yazıyorsunuz ya 8. Ay bitti benim 2 gün önce 7 ay daha var 😂😂😂
Oyle deme adamin zoruna giderHayırlı teskereler benimde atarsa şafak doğan güneş
6 ay hic bisey biz 15 ay yapdik 6 ay neki.hayirli teskerelerDostlarım 04.06 sevk tarihi. 6 aylık bir macera bizi bekler. Hepinizin dileği gönlünüzce olsun güzel insanlar. Daha güzel zamlarda görüşmek dileğiyle. Öneri ya da tavsiye varsa dikkate alırım. Kalın sağlıcakla.
Çok teşekkür ederim dost eyvallah ☺6 ay hic bisey biz 15 ay yapdik 6 ay neki.hayirli teskereler