- 184
- 36
- 28
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda çevrimi tamamladım sayılır kuponların sonuçlanmasını bekliyorum
umarım aksilikl çıkmaz
umarım aksilikl çıkmaz
dostum bende aynı şekil hayatımda ilk defa 7-8 oranlık maçlar tutturdumAslına bakarsan benimkide sans degil normal de bu sitede ki yakaladıgım oranları baska sitede kendi anaparam ile oynasam köselik olurdum sanırım 7- 8 oranlı tek mclı kuponlar kazandı.
Bol sans bende olmadi malesef para yok ya cildiracamBu arada ödeme geldi sevinsem mi üzülsem mi? İcerde fazla bakiye kaldıEkli dosyayı görüntüle 43743
yaklaşık 30 farklı kupon yaptım bazılarında aynı maça ama taraf bahsi farklı olarak 2-3 kupon yaptım sorun çıkar mı ?100 TL nin üzerinde bakiye varsa 11 kupona tamamlayabilirsin 1 TL lik kupon yaparak
Bilmiyorum dostum. Umarım sorun cıkarmazlar? Ben tüm kuponlari farklı maclar secerek yaptım. Bahane uretmesinler sonradan diye. ..yaklaşık 30 farklı kupon yaptım bazılarında aynı maça ama taraf bahsi farklı olarak 2-3 kupon yaptım sorun çıkar mı ?
Aynen..Site ödeme yapıyor
Cektiğim bakiye bir ihtiyaç için lazım.20 tl atan yokmu gardasiniza
Güle güle harcaBu arada ödeme geldi sevinsem mi üzülsem mi? İcerde fazla bakiye kaldıEkli dosyayı görüntüle 43743
Kardeşim Teşekkür ederim emegine saglıkPaylaşan olarak ben ceviremedim
@mes gece nba maçlarında sen nasıl ceviremedin kardeşim bunu
Rica ederim, birkaç kişi çekim yapmış sevindim gerçektenKardeşim Teşekkür ederim emegine saglık
Sakin ol bir sor bakalım neymiş ne değilmişahada red geldi reddedildi çekimim