- 1,534
- 910
- 113
Şimdi gördüm bu mesajını , ödeme yapmazlar sana kurallar net 3 ihtimalli diyor adamlarben 81 yaptım şimdi çevirimi tamamlamak için 2 kupon daha yaptım ama bu yaptığım 2 kupona üst seçenekleri de ekledim bi sorun olurmu ?
Şimdi gördüm bu mesajını , ödeme yapmazlar sana kurallar net 3 ihtimalli diyor adamlarben 81 yaptım şimdi çevirimi tamamlamak için 2 kupon daha yaptım ama bu yaptığım 2 kupona üst seçenekleri de ekledim bi sorun olurmu ?
Umarım alt üst olayın silmezler bakiyenibeklemedeki kuponların sonuçlanması gerekiyormuş
3 ihtimalli alt üst secenegi de var onu sectiyse silmezlerUmarım alt üst olayın silmezler bakiyeni
Ben onu da sormuştum alamazsınız demişlerdi, neyse çekim versin ortaya çıkar bakalım3 ihtimalli alt üst secenegi de var onu sectiyse silmezler
Bitti yazmıştı bazı arkadaşlar , devam ediyorsa almayanlar alsin ödeme yapıyorlar30-45 dakikaya eklenecek dediler hala bekliyorum
Ben 3 ihtimalli olacak sekilde handikap-alt üst vs. bir cok sekilde kuponlar yaptım sorun olmadıBen onu da sormuştum alamazsınız demişlerdi, neyse çekim versin ortaya çıkar bakalım
O zaman güzelBen 3 ihtimalli olacak sekilde handikap-alt üst vs. bir cok sekilde kuponlar yaptım sorun olmadı
Ben yaptım diye baska arkadaslar da sormadan denemesin ! Belki benimki gözden kacmiştir. Sonra zan altında kalmıştımO zaman güzel
sen de haklısınzan altında kalmıyım
canlı desteğe yazdım kupon gelemezse sıkıntı olmaz gelirse kazanc silinecek dediler zaten o kuponlar gelmediŞimdi gördüm bu mesajını , ödeme yapmazlar sana kurallar net 3 ihtimalli diyor adamlar
Sorunsuz çekersin umarım kardeşimcanlı desteğe yazdım kupon gelemezse sıkıntı olmaz gelirse kazanc silinecek dediler zaten o kuponlar gelmedi
Sansa benimde alt üst kuponumda kazanc olmadı O yuzden sorun olmamışcanlı desteğe yazdım kupon gelemezse sıkıntı olmaz gelirse kazanc silinecek dediler zaten o kuponlar gelmedi
bitti dediler banaBitmiş olabilir çünkü hala eklenmedi destek hep 30-45 dakika arası eklenecek diyor