- 6,133
- 2,390
- 113
Merhabalar dostlar yaklaşık 42-43 gündür maaş alamıyorum sürekli vereceğini söylüyor sigortalı çalışanım acaba şikayet için nasıl bir yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Git iskura baskan soyle onlar yonlendirir seniMerhabalar dostlar yaklaşık 42-43 gündür maaş alamıyorum sürekli vereceğini söylüyor sigortalı çalışanım acaba şikayet için nasıl bir yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
İşkur aracigiyla girmedim yine de yardımcı olurlar mi?Git iskura baskan soyle onlar yonlendirir seni
Valla çok zor bi durumMerhabalar dostlar yaklaşık 42-43 gündür maaş alamıyorum sürekli vereceğini söylüyor sigortalı çalışanım acaba şikayet için nasıl bir yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Üstad yardımcı olurlar ama işinden olabilirsinİşkur aracigiyla girmedim yine de yardımcı olurlar mi?
Bir işçiye en fazla mazeretsiz 20 gün içinde ödeme yapılır bu süre zarfında ödeme yapmazsaMerhabalar dostlar yaklaşık 42-43 gündür maaş alamıyorum sürekli vereceğini söylüyor sigortalı çalışanım acaba şikayet için nasıl bir yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Olur tabii sonucta işçi hakları için yok mu bu kuru. Ben mk yanlis biliyorumİşkur aracigiyla girmedim yine de yardımcı olurlar mi?
taşerön firmadır kesin hep aksatırlar parayı kullanıyorlar bu tip patron bozuntularıİşkur aracigiyla girmedim yine de yardımcı olurlar mi?
kesinlikle bu hükümetle hakkını asla alamazsın.Dostum bura Türkiye kime şikayet etsen sonuç çıkmaz garibansan hükmün geçmez bu ülkede
Stoperne iş yapıyosun hangi sektör mevkii ne?