- 145
- 22
- 18
Güle güle harca sıkıntı olmazGece saat 4 te Ahmet Bozkurt adında bir hesaptan havale atmış olimpiyat çocukları beyler napayım şimdi ben ?
Güle güle harca sıkıntı olmazGece saat 4 te Ahmet Bozkurt adında bir hesaptan havale atmış olimpiyat çocukları beyler napayım şimdi ben ?
kac saatte geldi paranGece saat 4 te Ahmet Bozkurt adında bir hesaptan havale atmış olimpiyat çocukları beyler napayım şimdi ben ?
Ben birsürü ceza yedim birsürü e hacizim var ama el koyamiyolar gelen paraya. Yani blokeli bakiyem var ama 50 kuruş olarak. Blokeyi bankada o an ne kadar varsa o kadar alabiliyolar, blokeden sonra gelen paraya bidaha el koyamıyolar en azından bende öyleArkadaslar birde bisey sorucam benim daha once vergiden dolayi banka hesabimda e haciz vardi simdi vergi dairesi kaldirmis bu hacizi ama cekim talebi verdigim bankada takibe dusmus borcum var sordum hesabimda bloke yokmus ama hukuki takip var dediler simdi bu gelen paraya el koyabilirlermi bilen biri cevap verebilirmi
iyi bari inzallah bisey olmadan baska hezaba aktarabilirim
6 saat de ödediler banabeyler bende aldım ödemeyi uzun sürdü biraz ama maksibanktransfer ile
3saat sürdü gecekac saatte geldi paran
iyimis o valla benim 5 saat oldu hala gelen giden bisey yok3saat sürdü gece
Bende verdim yarım saat oldu izin vs yokiyimis o valla benim 5 saat oldu hala gelen giden bisey yok
benim 1 saate onaylandi beklemede yazdi hala da beklemedeBende verdim yarım saat oldu izin vs yok
Benimde hemen hemen 12 saat beklettiler baglandım en son dedim hani gün içinde veriyordunuz siz önce bonusu veremiyorsunuz yatırım yapıp çekçek bi iki hafta sürecek heralde dedim normalde canlı destek ilgilenmiyor sözde öyle diyince hemen kontrol edip elle elleyiverdi sert çık biraz canlı desteğe hallederBonus talebim 2dir reddediliyor saçmalık
Yarısını bana ver knkGece saat 4 te Ahmet Bozkurt adında bir hesaptan havale atmış olimpiyat çocukları beyler napayım şimdi ben ?
Yarısını bana ver knk