- 252
- 13
- 18
Hocam kaç zaman da geldi uzun surdumu ödeme
Hocam kaç zaman da geldi uzun surdumu ödeme
Yeni üyelere 20 tl freebet yazıyo ya en baştavermez zaten yüklenmiş eskilere
Benimde 1 saat oldu halen onaylanmadı duruyor öyleVerdim tam 2saat oldu öyle duruyor ne iptal ne izin çıktı daha
Kaç saat sürdü dostumGeldi dostlar çekimim
???Kaç saat sürdü dostum
Kardeşim özelden yazsana kazanırsak yarı yarıyaYazdım sana
Beyler çekime red gelmiş müşteri kısıtlaması diyor o ne oluyoKardeşim özelden yazsana kazanırsak yarı yarıya
Site izin vermiyor çekim talebi vermene. Bi yaz sorBeyler çekime red gelmiş müşteri kısıtlaması diyor o ne oluyo
Neyden kaynaklı izin vermiyrodurSite izin vermiyor çekim talebi vermene. Bi yaz sor
bana da oldu o.. çekime tc hatalı diye mesaj atmışlar... ben yazıyorum cevap yok dahaNeyden kaynaklı izin vermiyrodur
Bende çekim verdim 1.5 saat bekledim red geldi canlı desteğe yazıyorum cevap vermiyorSelam arkadaşlar . Bana da geldi cevirdik sanal sporda . 135 kusur falan yaptim . Çekim verdim red geldi ilk çekimde . Sonra farklı yolda cekim verin dedi . Maksipara da verdim bu sefer bütün bakiyeyi sildiler ve bana gelen mesajda TC doğrulama yapın diye . Iyi de TC doğru ve nerede yapacam TC doğrulamayı. Canli destek hiç cevap vermiyor . Anlayacağınız Çöp bu . Ss ler falan mevcut bende .
Özele gelsene reisbana da oldu o.. çekime tc hatalı diye mesaj atmışlar... ben yazıyorum cevap yok daha
Benim red geldi sitede duruyor para bir umut bekliyoruzödemeyecekler ama bir umut
umarım herkes çekerBenim red geldi sitede duruyor para bir umut bekliyoruz