- 47,002
- 51,213
- 113
Beyler benım freebeti oynayacak varsa özelden bilgileri vereyim kazanırsa yarı yarıya yapalım ben oynayamadım
Ozel msj at sana atılmıyorBeyler yazın bekliyorum 5 dk da yaparım
Yazdım sanaOzel msj at sana atılmıyor
Selamun aleykum çekim talebi vericem de 150 tl verebiliyor muyuz papara ileYazdım sana
Oynadım tazı yarışı 1.2.3 timon 4 orandanYazdım sana
Tmm dost kazanırsan haber et çekeriz yarı yarıyaOynadım tazı yarışı 1.2.3 timon 4 orandan
Yaz kardesimBeyler benım freebeti oynayacak varsa özelden bilgileri vereyim kazanırsa yarı yarıya yapalım ben oynayamadım
Beyler papara ile çekim veriyorum redediyor yardımcı olana 20 tl aticamArkadaslar oynayabilcek varmi 20 tl atarim sikinti yok ben kombine yapiyorum ama freebet cikmiyor
Maksiparabank ile verBeyler papara ile çekim veriyorum redediyor yardımcı olana 20 tl aticam
Reis özel mesajı bulamadjm sen bana msj atsana bende oynuyamadım sen oynasana benim yerime kazanırsak yarı yarıya bölüşelimBeyler yazın bekliyorum 5 dk da yaparım
Kardeşim benimkinide oynar mısın özelden yazsana kazanırsak yarı yarıya bölüşelimYaz kardesim
Verdim tam 2saat oldu öyle duruyor ne iptal ne izin çıktı dahaçekim onaylanmıyorsa oynamayalım var mı çekim veren
vermez zaten yüklenmiş eskilereBeyler ben yeni üye oldum bana da verir mi freebet