- 30,625
- 9,650
- 113
İnşallah dost tek temennimiz o ödesin 100 k değil sonuçtaYok bitmez öder bu site bence tekte o parayı
İnşallah dost tek temennimiz o ödesin 100 k değil sonuçtaYok bitmez öder bu site bence tekte o parayı
Abi sponsora aldanmican fazla kale gibi sponsorlar da var 100k yi 1 saatte alırsın oynayacağın yeri bilecen burası bı nevi işletme her siteden oynayan oyuncu var onu yolla bunu yolla olmaz 200 yatır 1k çek bu siteler öyle 2 3 kere 10k cekemezsinBoyle siteler sponsor kalmamali abi bu ne simdi bn anlamadim bu adam magdur olmadimi?belki adam bu para ile odeme yapicakdi simdi yapamiycak
Benim umidim yok ama umarim hallolurShellac dostumuzda girdi devreye hallolacak inşallah
Katılıyorum öderler gibi geliyorÖdenir bu para engin tecrübelerime dayanarak
Sorma awk antep fistigi istiycekdim benGitti çerez :\
Aaaa öyle deme kızdırcan şimdi adamları :\Jajawininin foyasi ortaya çıkar birazdan bakalım ne olacak
Ulan abi :\Sorma awk antep fistigi istiycekdim ben
Foyasi derken notu demek istedim dost kalitesi belli olur anlamında 😊Aaaa öyle deme kızdırcan şimdi adamları :\
2si ilede isim olmaz ne la onlar luvibet varken orda ne isin var cekimler 2 dk olduki o sitelerde kaybettin 1xbetde kayip bonusu yok zaten vbetde ertesi gun 100 freebet ekliyor luvi 200 nakit ekliyor ister oyna ister cek istersen 20k yap niye 20k yapdin diye soran olmaz cekimde sinir yok1kam olsun Vbet 1xbet şaşmaz bunlara yönelecegim
Kalitesi yazsan bunlar hic olmiycakdiFoyasi derken notu demek istedim dost kalitesi belli olur anlamında 😊
Luvi beni sevmiyor demekki bana hiç eklemedi sağolsunlar2si ilede isim olmaz ne la onlar luvibet varken orda ne isin var cekimler 2 dk olduki o sitelerde kaybettin 1xbetde kayip bonusu yok zaten vbetde ertesi gun 100 freebet ekliyor luvi 200 nakit ekliyor ister oyna ister cek istersen 20k yap niye 20k yapdin diye soran olmaz cekimde sinir yok
Neyi eklemedi la.1k kaybet bak nasil ekliyor 200 kayip bonusu 😁Luvi beni sevmiyor demekki bana hiç eklemedi sağolsunlar
Luviye iptal ettirdim ben üyeliği acmiyorlar şimdi2si ilede isim olmaz ne la onlar luvibet varken orda ne isin var cekimler 2 dk olduki o sitelerde kaybettin 1xbetde kayip bonusu yok zaten vbetde ertesi gun 100 freebet ekliyor luvi 200 nakit ekliyor ister oyna ister cek istersen 20k yap niye 20k yapdin diye soran olmaz cekimde sinir yok