- 59,523
- 26,809
- 113
Ha onumu diyon bende jest mest yapıyorlar sandım ondan dedim :\Neyi eklemedi la.1k kaybet bak nasil ekliyor 200 kayip bonusu 😁
Ha onumu diyon bende jest mest yapıyorlar sandım ondan dedim :\Neyi eklemedi la.1k kaybet bak nasil ekliyor 200 kayip bonusu 😁
Enişte konuştu vbet diyorsa vbettir betbix diyorsa betboxdur bitmiştirBu forumun vbetten sonra sorun cikarmicak tek sitesi betbox atlas bile çamur yapar arada uğraştırır xbet mxbet geçin onları öyle yerler adam ayırır bakarsın birine milyon öder sen 2 günde 3k parayı alamamisin daha
Böyle sitelerde parayla istediğin gibi oynarsın bak atlasta çok sağlamdır ama satın alım yaptırmaz ana para çevirmeden vbete at çek nasıl oynarsan oyna betbox ta aynı şekil sadece 2 sinde oynuyorum atlası bıraktık artık çekim verince direkt payfixe girerim iptal mi oldu geç mi gelcek kafayı yormaya gerek yokEnişte konuştu vbet diyorsa vbettir betbix diyorsa betboxdur bitmiştir
Onun destek elemani atarli kapattimi acmiyor cok otoriterLuviye iptal ettirdim ben üyeliği acmiyorlar şimdi
Demirören amcamızTüpçü kim.bu arada ben onu merak ettim
Ben dengeden oynuyordum sponsorluk bitince atlasdan devam ama param 10 k olsun hemen vbete geçerimBöyle sitelerde parayla istediğin gibi oynarsın bak atlasta çok sağlamdır ama satın alım yaptırmaz ana para çevirmeden vbete at çek nasıl oynarsan oyna betbox ta aynı şekil sadece 2 sinde oynuyorum atlası bıraktık artık çekim verince direkt payfixe girerim iptal mi oldu geç mi gelcek kafayı yormaya gerek yok
Yok la orda hic bi sekilse extra jest bonusu falan yok.ama cok etkinlik aciyorlar 1 gunde 6 yerde birden aciyorlar hepside 100 200 nakitHa onumu diyon bende jest mest yapıyorlar sandım ondan dedim :\
İddaa onun mu ya da Bilyoner Nesine hangisi 😊Demirören amcamız
Oynama orda öyle yerlere 100 at 500 çek yapcan bende spor oynicaksan 50 100 at 500cek arada luvi falan atıyorum ama kesinlikle 5k gibi paraları saçma sapan yerlere yatirmam 50k denk gelir neden strese gircem 5 dk da almak varken sabah aksam stres olmaya gerek yokBen dengeden oynuyordum sponsorluk bitince atlasdan devam ama param 10 k olsun hemen vbete geçerim
Hepsi onun hepsi milleti heryerde öttürüyorİddaa onun mu ya da Bilyoner Nesine hangisi 😊
Bilyoner nesine araci kardes,demiroreni betcoo gobi dusun siteleride sube olarak dusun.kardan pay aliyorlar.babalari demiroren.zen bayagi cahilmissin bu komuda nasil kumarbazsin laİddaa onun mu ya da Bilyoner Nesine hangisi 😊
Ha işte bu şekilde tam olarakBilyoner nesine araci kardes,demiroreni betcoo gobi dusun siteleride sube olarak dusun.kardan pay aliyorlar.babalari demiroren.zen bayagi cahilmissin bu komuda nasil kumarbazsin la
Luvibet de kısıtlama getirdi bana😃😃😃2si ilede isim olmaz ne la onlar luvibet varken orda ne isin var cekimler 2 dk olduki o sitelerde kaybettin 1xbetde kayip bonusu yok zaten vbetde ertesi gun 100 freebet ekliyor luvi 200 nakit ekliyor ister oyna ister cek istersen 20k yap niye 20k yapdin diye soran olmaz cekimde sinir yok
1 Vbet 2 betbix candır o zamanOynama orda öyle yerlere 100 at 500 çek yapcan bende spor oynicaksan 50 100 at 500cek arada luvi falan atıyorum ama kesinlikle 5k gibi paraları saçma sapan yerlere yatirmam 50k denk gelir neden strese gircem 5 dk da almak varken sabah aksam stres olmaya gerek yok
Dayı sana garezi var hepsinin o zamanLuvibet de kısıtlama getirdi bana😃😃😃
Ben junior kumarbazBilyoner nesine araci kardes,demiroreni betcoo gobi dusun siteleride sube olarak dusun.kardan pay aliyorlar.babalari demiroren.zen bayagi cahilmissin bu komuda nasil kumarbazsin la
Bonus cimrisi siteler genelde daha güvenilir1 Vbet 2 betbix candır o zaman
Kisitlamayi heryer yapiyor kardes ama odemede sorun olmaz.bu arada sen dinamobete uyemisin?Luvibet de kısıtlama getirdi bana😃😃😃