Yeter dost tadında kalsinSon kez çekelim mi resti yoksa çerezleri hazırlayalım mı
Yeter dost tadında kalsinSon kez çekelim mi resti yoksa çerezleri hazırlayalım mı
Bmce cekiceksende baska sitede cek.en azindan kayip bonusun olurSon kez çekelim mi resti yoksa çerezleri hazırlayalım mı
4 oldu adım dost yeterli tadında kalsın risk çoğalırSon kez çekelim mi resti yoksa çerezleri hazırlayalım mı
Yeterli yeterli 10 k kazanç 1 saat sürmedi maşallah 😁Tayfun reisim çerez istiyor muş dayı o karar versin 🤣
+4 oldu adım dost yeterli tadında kalsın risk çoğalır
Bizim bu dayıyı takibe almamız lazım ne oynarsa ona bas geç :\Yeterli yeterli 10 k kazanç 1 saat sürmedi maşallah 😁
Siteden 1 saat seansa 10 k ödeyecek batsinlar ama önce parayı versinler tabi 😁Yeterli yeterli 10 k kazanç 1 saat sürmedi maşallah 😁
Siz bu adamı daha nasil batiramadıniz gareziniz bizemiYeterli yeterli 10 k kazanç 1 saat sürmedi maşallah 😁
Şansını kirmayalim dost sonraBizim bu dayıyı takibe almamız lazım ne oynarsa ona bas geç :\
😂😂Siz bu adamı daha nasil batiramadıniz gareziniz bizemi
Yav benim takipledegim kuponların 4 de 3 gelir bu sefer 4 de 4 oldu aaa😁Siz bu adamı daha nasil batiramadıniz gareziniz bizemi
Abi adam kübaya oynuyor biz ne bilelim küba müba :\Siz bu adamı daha nasil batiramadıniz gareziniz bizemi
Yuzdenı ben dusuruyorum dostYav benim takipledegim kuponların 4 de 3 gelir bu sefer 4 de 4 oldu aaa😁
Savaş Caddy yi sat Stuttgarta bas 😁😁😁Bizim bu dayıyı takibe almamız lazım ne oynarsa ona bas geç :\
@alivelive takipledigi kuponların 4 te 3 ü geliyomus biz niye her akşam lose cekiyozYav benim takipledegim kuponların 4 de 3 gelir bu sefer 4 de 4 oldu aaa😁
Tebrıkler dost fazla destek olamadık tayfun savas halletmıs daım olsunBeyler çektim ne zaman gelirse çerez tabaklarınızı hazırlayın en çok mesaj atanlar öncelikli
Benim 46 bin mesaj var dost 1.sirayi kaptik o zaman eyvallahBeyler çektim ne zaman gelirse çerez tabaklarınızı hazırlayın en çok mesaj atanlar öncelikli
Caddy değil reis o possat gitti güzelim araba zaten bok yoluna :/Savaş Caddy yi sat Stuttgarta bas 😁😁😁