- 30,625
- 9,650
- 113
Hadi hayırlısıyla gelsin çekimin dost kazancın daim olsunBeyler çektim ne zaman gelirse çerez tabaklarınızı hazırlayın en çok mesaj atanlar öncelikli
Hadi hayırlısıyla gelsin çekimin dost kazancın daim olsunBeyler çektim ne zaman gelirse çerez tabaklarınızı hazırlayın en çok mesaj atanlar öncelikli
Dusunmen yete kardes saygilar sansin bol olsun.Beyler çektim ne zaman gelirse çerez tabaklarınızı hazırlayın en çok mesaj atanlar öncelikli
Canın sağolsun dost 😁Yuzdenı ben dusuruyorum dost
E hadi hayırlısı olsun dayıııBeyler çektim ne zaman gelirse çerez tabaklarınızı hazırlayın en çok mesaj atanlar öncelikli
Bir gün çok kazanacağuuuuk 😁@alivelive takipledigi kuponların 4 te 3 ü geliyomus biz niye her akşam lose cekiyoz
Tayfuna bakma abi çayı fazla kaçırmış bugün 😂@alivelive takipledigi kuponların 4 te 3 ü geliyomus biz niye her akşam lose cekiyoz
Allah daha iyisini nasip etsin dostCaddy değil reis o possat gitti güzelim araba zaten bok yoluna :/
Amin amin hepimize inşAllah daha iyisini nasip etsin dost
Benim totemimi kiralayan insanlar var dost oyle demeyin hem çay icmem 3 günde 1 bardak anca kafein kafa yapiyor bende 😁Tayfuna bakma abi çayı fazla kaçırmış bugün 😂
Yapmaz o mütevazı 😊Benım ıstatıslık kotu alıve benı konusundan yakında kovabıler
Bol şanslar dost
O zaman para bnde bro 😁Benim 46 bin mesaj var dost 1.sirayi kaptik o zaman eyvallah