- 385
- 69
- 28
tebrikler
HopBoşver abi çayi . Kırmızı candır😅
Onu yapar ömerim,,,,yeterki kazansın...Slottan koysanda ufak bisi dagitsan be kralim
Deneyim de sevmedim ben onu@omrkrz363 benim için bigbass Halloween 2 dene açıktı bugun
Dur resmini çekeyim vallahi hala tüpün altı açık iki bardak kaldı ama,,çay benim vazgeçilmezim )Boşver abi çayi . Kırmızı candır😅
Bende sevmiyorum normalde de splashla aynı mantık aslında. Ama bugün 20 spinde 3 kere oyuna aldiDeneyim de sevmedim ben onu
Çay ocaklari da açılmaya basladiDur resmini çekeyim vallahi hala tüpün altı açık iki bardak kaldı ama,,çay benim vazgeçilmezim )
Jeton yeni düştü )))))))))) ddddBoşver abi çayi . Kırmızı candır😅
O seni sevse yeterDeneyim de sevmedim ben onu
Sanki bana ülkü ocağı ))Çay ocaklari da açılmaya basladi
Alem bana,,ben sana hastayım genç adam ))O seni sevse yeter
Çay ceeeek çorba bitti 🤣Sanki bana ülkü ocağı ))
Kosss kosss vatan millet Sakarya de ben geldim de,,ye icc faturayı Ömer'e yolla,,,asiruh kefil dersin )
Darısı mls macinaBu gecenin en büyük şikeli maço botofogo iy 1.5 herkes yüklendi iy 0-0 ms alta yüklendi herkes ms 5-0
Sen kazanmışsın dost gerisi mühim değilBu gecenin en büyük şikeli maço botofogo iy 1.5 herkes yüklendi iy 0-0 ms alta yüklendi herkes ms 5-0
@Cutamaniac kırmızı varmış )) şisesi bile bı etkinlik parasindan pahalıdır MK.Çay ceeeek çorba bitti 🤣
Dedim.ve gol olduDarısı mls macina
Valla benim son para 1.60 dan o maçta gitti..adiler bı gol atamadilarBu gecenin en büyük şikeli maço botofogo iy 1.5 herkes yüklendi iy 0-0 ms alta yüklendi herkes ms 5-0
2. Kuponda şarjın bitecek zamanı bulduDedim.ve gol oldu