- 21,201
- 10,860
- 113
Sıcak sıcak icicen bide onu şimdi var ya@Cutamaniac kırmızı varmış )) şisesi bile bı etkinlik parasindan pahalıdır MK.
Sıcak sıcak icicen bide onu şimdi var ya@Cutamaniac kırmızı varmış )) şisesi bile bı etkinlik parasindan pahalıdır MK.
Helal dost vallaDedim.ve gol oldu
Şimdi Halloween 2 den vurup gelecek2. Kuponda şarjın bitecek zamanı buldu
Ecel terleri iy yattık dedim 3 üst oranı 11 di gelmesi imkasız bişeydi yani 3.5 15 oran felandı neyseki botofogo palmerias maçu aklıma geldi uyumadım o maçta iy 0-0 ms 2-2 3.5 üst kazandırmıştuSen kazanmışsın dost gerisi mühim değil
Sömürü düzeni devam ediyor. Milleti yediler resmenBu gecenin en büyük şikeli maço botofogo iy 1.5 herkes yüklendi iy 0-0 ms alta yüklendi herkes ms 5-0
Ben içkinin tadını bilmiyom gardasim..hiç içmedim ,,bu saatten sonra damlasına kafayı bulurumSıcak sıcak icicen bide onu şimdi var ya
5 gol oldu sen iy mı oynadın nasıl yattı kesin iyValla benim son para 1.60 dan o maçta gitti..adiler bı gol atamadilar
Tebrikler dost kazancın daim olur umarımEcel terleri iy yattık dedim 3 üst oranı 11 di gelmesi imkasız bişeydi yani 3.5 15 oran felandı neyseki botofogo palmerias maçu aklıma geldi uyumadım o maçta iy 0-0 ms 2-2 3.5 üst kazandırmıştu
İçmeyen adam daha zor kafa bulur bence 🤣Ben içkinin tadını bilmiyom gardasim..hiç içmedim ,,bu saatten sonra damlasına kafayı bulurum
Arada dene dost. Sağlam uyku çekersin.Ben içkinin tadını bilmiyom gardasim..hiç içmedim ,,bu saatten sonra damlasına kafayı bulurum
Zaten ben oynayınca kuruyor adiler5 gol oldu sen iy mı oynadın nasıl yattı kesin iy
10x e gitti galibaŞimdi Halloween 2 den vurup gelecek
Bu sudamerica felan büyük şike yoksa botofogo karşısında penarol kim ya allah aşkına brezilya takımları anasını ağlatr ama oynamıyorlar bilerek ulan botofogo nu bugun 11 deki 3 oyuncusun 2 si brezilya milli takımının ilk 11 de oynuyorSömürü düzeni devam ediyor. Milleti yediler resmen
Sanki ilk yarı üst al der gibi ne kadar içten söyledin )Arada dene dost. Sağlam uyku çekersin.
Duraydin beSohbetinize doyum olmuyor iyi geceler dostlar sağlıcakla kalın
Günahına +1 eklenir. Arada 2 kırmızı iyi gelirSanki ilk yarı üst al der gibi ne kadar içten söyledin )
2. Adım won olsaydı iner Bi simit çay yapardık maalesef o da olmadı..Duraydin be
Teşekkürler con sinow . Duvar nöbeti seni bekler. 💪Sohbetinize doyum olmuyor iyi geceler dostlar sağlıcakla kalın