- 75
- 35
- 18
siteye gitmek için sponsorların reklamlarına tıklıyorum bambaşka yerlere gidiyorum. yetişkin içerikli sitelerin açıldığı bile oluyor. virüs mü var saldırı mı oluyor anlamadım ama biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum.
domain güncellemelerinde bazen oluyor öyle garip sitelere yönlendirdiğisiteye gitmek için sponsorların reklamlarına tıklıyorum bambaşka yerlere gidiyorum. yetişkin içerikli sitelerin açıldığı bile oluyor. virüs mü var saldırı mı oluyor anlamadım ama biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum.
dostum girdiğin sitelerden virüs bulaşmıştır anlamında söyledim bu arada dediğin hiç bana denk gelmedi.son birkaç gündür denk geldi neyse şimdilik sorun yok, abbasta daha önce girdiğim sitelerle ilgili yorum yapmış, geçti artık bizden 70lik dede değilim ama yaş 40 kıllarımız ağarmış eski enerjimiz yok, kaçırmadan tuvalete yetiştiğim zaman bile mutlu oluyorum artık.
virüsten değil sitenin sunucusundan kaynaklanıyordurçerezleri temizledim ama mouse ben sağ tıklamadan sağ tıklamış gibi seçenekleri açıyor virüs girdi galiba