Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Öneri

espender

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
35
18
siteye gitmek için sponsorların reklamlarına tıklıyorum bambaşka yerlere gidiyorum. yetişkin içerikli sitelerin açıldığı bile oluyor. virüs mü var saldırı mı oluyor anlamadım ama biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum.

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,729
728
113
O daha önce girdiğin sitelerden kaynaklanıyor :D:D:D

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,996
73,051
21,113
siteye gitmek için sponsorların reklamlarına tıklıyorum bambaşka yerlere gidiyorum. yetişkin içerikli sitelerin açıldığı bile oluyor. virüs mü var saldırı mı oluyor anlamadım ama biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum.
domain güncellemelerinde bazen oluyor öyle garip sitelere yönlendirdiği

espender

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
35
18
son birkaç gündür denk geldi neyse şimdilik sorun yok, abbasta daha önce girdiğim sitelerle ilgili yorum yapmış, geçti artık bizden 70lik dede değilim ama yaş 40 kıllarımız ağarmış eski enerjimiz yok, kaçırmadan tuvalete yetiştiğim zaman bile mutlu oluyorum artık.

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,729
728
113
son birkaç gündür denk geldi neyse şimdilik sorun yok, abbasta daha önce girdiğim sitelerle ilgili yorum yapmış, geçti artık bizden 70lik dede değilim ama yaş 40 kıllarımız ağarmış eski enerjimiz yok, kaçırmadan tuvalete yetiştiğim zaman bile mutlu oluyorum artık.
:D dostum girdiğin sitelerden virüs bulaşmıştır anlamında söyledim :D:D:D bu arada dediğin hiç bana denk gelmedi.

espender

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
35
18
çerezleri temizledim ama mouse ben sağ tıklamadan sağ tıklamış gibi seçenekleri açıyor virüs girdi galiba

espender

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
35
18
o kadar anlamıyorum bu işlerden ama mouseı masaya sertçe vurdum şimdi mesela mouse ile sağ ve sol tık yapmadan sadece hızlıca daireler çiziyorum ekranda sağ tık açılmıyor biraz önce açılıyordu çünkü düzeldi galiba bikaç dakkadır sorun yok