Dolandırıcı olsalar yatırım şartı koyarlar orasida ayrı tabi .vermeyeceklerinden olabilir mi
bi yer ne kadar bol kepce veriyorsa ordan şüphelen...
şu an çekim veren en az 200 kişi vardır 30k yapar...
o kadar para cıkarmı bunlarda zor
Dolandırıcı olsalar yatırım şartı koyarlar orasida ayrı tabi .vermeyeceklerinden olabilir mi
bi yer ne kadar bol kepce veriyorsa ordan şüphelen...
şu an çekim veren en az 200 kişi vardır 30k yapar...
o kadar para cıkarmı bunlarda zor
Bakalım zaman gosterecek herşeyisiteye yatırım yapan yok 100 kişi 200 çekim verse 20 bin lira eder nereden bulup verecek?
Çekim yaptikta 48 saat içinde yatacak diyorlarKimse çekemedimi
Aynen öylede pek umut yok bakalımYatsında 48 saatte yatsın
Yattı mı paran ?2 gündür 100 tl yatmadı arkadaşlar...bu site para öderse ben de adam değilim
Yattı mı kardesim ?Ben cekim vereli 30 saat oldu bekliyor hala
yok 3 gün oldu...canlı destek de atıyor artıkYattı mı paran ?
ben 61.saate girdimBenim kuponlarim maks 5 dk sonra sonuclandi sizi bilmem ama cekim vereli 45 saat filan oldu hala gelmedi cekimim
nerden istediler..canlıyamı sordun...Kimlik önlü arkalı istiyorlar
Aynen camlı destek söyledinerden istediler..canlıyamı sordun...
ben şimdi sordum işleminiz kısa süre içinde sonuclanacak dedi
gönder belki atarlar...Aynen camlı destek söyledi
Valla kardeşim heryerde baktım bı kişi bile ödeme alamamis daha o yüzden pek göndermeyi düşünmüyorum . Gerekli görüldüğü takdirde isteniyirmus sonuçta şimdiye kadar herkesten istemediler demi illaki birilerinin ödeme alması lazımdıgönder belki atarlar...
aynen 1 kişi bile duymadım...Valla kardeşim heryerde baktım bı kişi bile ödeme alamamis daha o yüzden pek göndermeyi düşünmüyorum . Gerekli görüldüğü takdirde isteniyirmus sonuçta şimdiye kadar herkesten istemediler demi illaki birilerinin ödeme alması lazımdı
Bende bekliyor yazıyo vermez bunlar yaa 200 cekim verdimaynen 1 kişi bile duymadım...
benim onaylandı diyor ama sende ne diyor orda