- 9,673
- 6,736
- 113
bol şans reis inşallah tutar
Kupon sandimBuyur dostum 3 kuruşa kalmadık diyorsun ama burda öyle gözükmüyor?
Etkinlik yapmissin kazanmışım çekiliş ile ve yollamissin. Teşekkür etmişim. Ne var bunda? Bugün etkinlik yaptın birisi teşekkür etti 2 gün sonra onunda mi fotosunu atacaksın? Terbiyesizsin net. Neresi ifşa bunun anlayamadım?Buyur dostum 3 kuruşa kalmadık diyorsun ama burda öyle gözükmüyor?
Dostum uzatma boşver aranızda olmş bişeyler demekki kırmaya gerek yok birbiriniziEtkinlik yapmissin kazanmışım çekiliş ile ve yollamissin. Teşekkür etmişim. Ne var bunda? Bugün etkinlik yaptın birisi teşekkür etti 2 gün sonra onunda mi fotosunu atacaksın? Terbiyesizsin net. Neresi ifşa bunun anlayamadım?
Kardeşim topram bol şans Ordu UlubeyTayfa var mi deneyelim mi şansımızı ?
BolsansVoleybol aldık gelirse 3 kişi daha faydalansın Ekli dosyayı görüntüle 68565 Ekli dosyayı görüntüle 68565
Dostum aramızda bir şey varsa da söylesin, laf atıp rencide ederim diyor, sonra attığı fotoya bak. Böyle 3 kuruşluk adamları çıkarmayın tepenize. Aynı muameleyi yarın size de yapar.Dostum uzatma boşver aranızda olmş bişeyler demekki kırmaya gerek yok birbirinizi
Hadi hayırlısıVoleybol aldık gelirse 3 kişi daha faydalansın Ekli dosyayı görüntüle 68565 Ekli dosyayı görüntüle 68565
Ya aranızda baska bir problem vardır. Ben hep soyluyorum burada ilk cekilisde Ordulu'dan kazandım diye. İfsalık bir sey yokArkadaşlar katılmayın mümkünse bakın önceki etkinliğinde çekilişle çıkmışım 10 lira yollamış, ifşa diye paylaşıyor yarın da etkinlik falan yapar, bol şans dileyip totem yaparsınız, sizi de paylaşır