- 2,263
- 780
- 113
Onu bunu bırakın yapı kredi de mi patladı q bakım çalışmasında 3 saattir fixe attık geçmedi bekleyen havale diyor
Dost Allah aşkına boş boş yükseliyolar dayanamıyorum neyse hayırlı gecelerLa saygisizlik yapma be oglum koskoca adamlara. Tamam cik git konudan biraz yerini bil yahu. Saygili ol biraz
Gececi admin lazim agabeyBu tipler yüzünden forum zıvanadan çıktı zaten dost. Laf anlatma , anlayacak kapasite yok.
Olsun tamam saygisizlik etme sana da hayirli gecelerDost Allah aşkına boş boş yükseliyolar dayanamıyorum neyse hayırlı geceler
Maçta 2 kırmızı bir sürü sarı kart var hala hakem uzattı diyo 😅Ah Orhan bey ah golün santrası bile olmadı bende 300 basmıştım 2.20 orandan çok üzüldüm senin kaybetmene hakkını helal et valla hakem uzattı maçı
Shellac yarın biçecek zaten bazılarını. Gece kesinlikle şart, haklısın.Gececi admin lazim agabey
Dostum kafan mı iyi sor bakalım Orhan beye benim 3-5 bir şey koparma ile alakalı ne mesajım var ne burdan yazmışlığım var paramda var bende ms0 oynadımYa kes kendi kuponun olsa maç başlamadan bozacak ilk insansın şu forumda hala laga luga yapıyorsun. Kaç saattir çene yapıyorsun üç beş para koparırım alıcam diye bilmişlik tasladın kaç saattir yok oran analizi yok şu bu diye sus artık bence
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 300 basmış yorumlarına baksan 30k basmıs gibi yorum yapıyor aqAh Orhan bey ah golün santrası bile olmadı bende 300 basmıştım 2.20 orandan çok üzüldüm senin kaybetmene hakkını helal et valla hakem uzattı maçı
İnsanın tartışası geliyor di mi dost 😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 300 basmış yorumlarına baksan 30k basmıs gibi yorum yapıyor aq
Kanka bu adama ban yedirtir hakkaten insanın sinir uçları ile oynuyor aq 🤣İnsanın tartışası geliyor di mi dost 😁😁
Kardeş parayı seven kumar oynamaz1 K kazancı 5 dk için bozmak mantıksız olurdu kanka işimizi şansa bıraktık , oda olmadı gol olması %10 ihtimaldi oda gerçekleşti o şans yani yapıcak birşey yok . Keşke bozdaydık 3100 leri gördü ama bilemezsin dediğim gibi azla yetinemeyen komple kaybeder kumarın temeli bu .