- 19,288
- 9,849
- 113
Sanki kahin aq yaptıgı yoruma bak 00 biter mi yazmıs gecen birinin konusunda gol olmazsa iddiayı bırakıyorum falan dıyordun ne değişik birisin sen be aqSizce su maç 0 0 bitermi akıl var mantık var adamıda yanlıs yönlendirdiniz
Sanki kahin aq yaptıgı yoruma bak 00 biter mi yazmıs gecen birinin konusunda gol olmazsa iddiayı bırakıyorum falan dıyordun ne değişik birisin sen be aqSizce su maç 0 0 bitermi akıl var mantık var adamıda yanlıs yönlendirdiniz
Dm gelsene biLan sığır herşeyi bu kadar iyi biliyorsun madem burda ne işin var. Uğursuz it. Benim asabımı bozma. Kaybol
Yanlış kişiye çatıyorsun bence adam en başından beri boz diyen tarafta ve dediği çıktıLan sığır herşeyi bu kadar iyi biliyorsun madem burda ne işin var. Uğursuz it. Benim asabımı bozma. Kaybol
tamda dmden mesajı ayarladın saplayacaktın lost oldu tühh muaaa haşırt 👊🏼😂Yav iyi ki gol oldu he ulan santra bile olmadı attı maç bitti şans atamasa şimdi burdan uzamıştınız sizede malzeme çıktı
Ulaşamadı amacına maaleseftamda dmden mesajı ayarladın saplayacaktın lost oldu tühh muaaa haşırt 👊🏼😂
Kaç kez yazdım birinin gazına geldin 1k için sıfıra düştün geçmiş olsunSağlık olsun . Bu işte kumar bikez daha örnek oldu . Azla yetinmezsen 0 a düşersin neyse yapıcak bişey yok yazık oldu kupona
Dost bende ms0 oynadımUlaşamadı amacına maalesef
Dostum her b.ku biliyorsa burda ne işi var. Konuları piç edenlerden biri işte. Haklı falan değil. Gol olmasa ne diyecekti peki ?Yanlış kişiye çatıyorsun bence adam en başından beri boz diyen tarafta ve dediği çıktı
Dm bakÇoluk çocukla muhatap olmuyorum. Erkeklik yapmak istersen samsuna beklerim eteğin rengi ne olsun? Sen seç
Kes kaybol burdan bu adamla muhattap olup zamanınızı boşa harcamayınDm gelsene bi
boz kârina bak dedik kanka 4k gelmis olsa daDostum her b.ku biliyorsa burda ne işi var. Konuları piç edenlerden biri işte. Haklı falan değil. Gol olmasa ne diyecekti peki ?
Olsun dost almazsan riski içemezsin viskiOğlum Allah sizin elinize düşürmesin son atak gol olmasa nolucaktı buhar olacaktınız
Bi.... Bildikleri yok dost agzı olan konusuyo adamı parasından ettilerYanlış kişiye çatıyorsun bence adam en başından beri boz diyen tarafta ve dediği çıktı
İt gibi havlıyor işte havlasın dursunKes kaybol burdan bu adamla muhattap olup zamanınızı boşa harcamayın
En başından boz diyenim 60 a 2500 beğenmemek enayilikBi.... Bildikleri yok dost agzı olan konusuyo adamı parasından ettiler