- 1,436
- 544
- 113
Ayni bendedetamam dost ben 22 nısanda basvurmustum hala surec devam edıyo da
Ayni bendedetamam dost ben 22 nısanda basvurmustum hala surec devam edıyo da
sıra no ne dostAyni bendede
122223 kardessıra no ne dost
Ziraat BankasıHangi bankaydı?
508bın benımArkadaşlar benim bir akrabam var 2 hafta önce başvurdu 1 hafta sonra çıktı evliydi kendisi. Eniştemin kardeşi var oda evli başvuru yapmış hafta sonu 3 gün sonra 1000 lirayı almış maddi durumları çok iyi değil ama hemen çıkması beni çok şaşırttı. Ben 22 nisan da yaptım başvuruyu hala çıkmadı. 700400 sıram pek çıkacağını da düşünmüyorum bu saatten sonra.
Dogru girdim kanka neyse o hesabi da bizim ev biraz kalabalik yani vermemesi mucize olurdu zatenalanlara soruyorum bu eletrik su dogalgaz kira bunlari dogrumu girdiniz yoksa biraz fazlami ona gore girelim
Yarım saat önce yattı bana kanka kontrol et biArkadaşlar bişe sorcam bu 1000 tl lik destek bugün baktım uygun yazıyor yazı da diyor ki uygun görülmüştür belirtilen iban numarasına 15.05.2020 tarihinde yatırılması planlanmıştır. İbana yatırım gerçekleşmemesi halinde ptt den ödenmesi sağlanacaktır diyo banka hesabıma gelmedi tarih bugün yazıyordu çarşamba günü gitsem ptt den direkt alabilir miyim varmı böyle yazıp da gidip alan yardımcı olursanız sevinirim
Kanka ben acımdan ölecem kredi de çıkmadı zaten yazdim 5 günde onaylandı odendiBasvurdum .muhtac olmama sebebi ile reddedildi dedi. Bizim ilcedeki vsosyal yardim vakfi parayi cebe atacak demekki
İbb ye basvur 2 gun sonra erzak gonderiyo kank. Ama malum partiye uye olanlarin hepsi almis. Bende 2. Basvuruyu yaptim e devlette verdim veristirdim basvuru sebebi yazan yereKanka ben acımdan ölecem kredi de çıkmadı zaten yazdim 5 günde onaylandı odendi
dostum bunu alabilmek için ev hanesinin geliri olmayacak mi emekli ve çalışın şartlarda öyle yazıyor galibaKanka ben acımdan ölecem kredi de çıkmadı zaten yazdim 5 günde onaylandı odendi
kafalarina gore veriyor cevremde evi arabasi ssk li calisanlar bile aldidostum bunu alabilmek için ev hanesinin geliri olmayacak mi emekli ve çalışın şartlarda öyle yazıyor galiba
bu nasıl iş gerçekten ihtiyacı olanlar alamıyor onların yüzündenkafalarina gore veriyor cevremde evi arabasi ssk li calisanlar bile aldi