Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pandemi Destek Hakkında

chelo20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
257
92
28
Bende ayin 24 ünde başvuru yaptım hala değerlendirme aşamasında. Ne ziraat ne Vakıfbank ne de halkbanktan kredi çıktı. Hepsi sırt döndü. Kira ödüyor ve 2 tane kedi besliyorum. Ana baba ayrı. Bana çıkmayacak ise beni salsinlar başka ülkelere gina geldi. 2 universite bitir orta seviye yabancı dilin olsun . İlkokul mezunu birinin isinde asgari ücrete yakın ücretle çalış. Sıkıntı geldi artık. Hayatımda devletten 5 lira hibe almadım. Askerde bacagimi kırdım 3 ay eve yolladilar safaktan bile düşmedi . Yetmezmiş gibi yol parası ve 155 lira cavus maasimi bile vermediler. O yüzden hiç umitlenmeyin

xerdemx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,068
465
83
Benim de uygun yazıyor. 15.05.2020de ibana gönderilecek yazısı var fakat ibana bişey yatmadı beklicez bakalım

ibosidan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
246
26
28
Arkadaşlar benim bir akrabam var 2 hafta önce başvurdu 1 hafta sonra çıktı evliydi kendisi. Eniştemin kardeşi var oda evli başvuru yapmış hafta sonu 3 gün sonra 1000 lirayı almış maddi durumları çok iyi değil ama hemen çıkması beni çok şaşırttı. Ben 22 nisan da yaptım başvuruyu hala çıkmadı. 700400 sıram pek çıkacağını da düşünmüyorum bu saatten sonra.

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Arkadaşlar benim bir akrabam var 2 hafta önce başvurdu 1 hafta sonra çıktı evliydi kendisi. Eniştemin kardeşi var oda evli başvuru yapmış hafta sonu 3 gün sonra 1000 lirayı almış maddi durumları çok iyi değil ama hemen çıkması beni çok şaşırttı. Ben 22 nisan da yaptım başvuruyu hala çıkmadı. 700400 sıram pek çıkacağını da düşünmüyorum bu saatten sonra.
508bın benım

akincibeyi17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,192
383
83
44 gündür cevap yok başvuru 02.04.2020

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,494
640
113
Başvuru alındıktan sonra ilçenize bağlı vakıflara yönlendiriliyorsunuz. Sonuçlandırma süresi ilçeden ilçeye değişir. İlçenizdeki vakıflarda yoğunluk varsa veya yeteri kadar vakıf yoksa bu süre uzayabilir.
kolay gelsin

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Arkadaşlar bişe sorcam bu 1000 tl lik destek bugün baktım uygun yazıyor yazı da diyor ki uygun görülmüştür belirtilen iban numarasına 15.05.2020 tarihinde yatırılması planlanmıştır. İbana yatırım gerçekleşmemesi halinde ptt den ödenmesi sağlanacaktır diyo banka hesabıma gelmedi tarih bugün yazıyordu çarşamba günü gitsem ptt den direkt alabilir miyim varmı böyle yazıp da gidip alan yardımcı olursanız sevinirim
Yarım saat önce yattı bana kanka kontrol et bi

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Basvurdum .muhtac olmama sebebi ile reddedildi dedi. Bizim ilcedeki vsosyal yardim vakfi parayi cebe atacak demekki

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Kanka ben acımdan ölecem kredi de çıkmadı zaten yazdim 5 günde onaylandı odendi
İbb ye basvur 2 gun sonra erzak gonderiyo kank. Ama malum partiye uye olanlarin hepsi almis. Bende 2. Basvuruyu yaptim e devlette verdim veristirdim basvuru sebebi yazan yere

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,923
4,179
113
Kanka ben acımdan ölecem kredi de çıkmadı zaten yazdim 5 günde onaylandı odendi
dostum bunu alabilmek için ev hanesinin geliri olmayacak mi emekli ve çalışın şartlarda öyle yazıyor galiba

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Arastirma yapilmiyo verilirken. İlcedeki vakif calisanlari ezbere veriyo