- 26,395
- 28,121
- 113
Lan şimdi banada yattı para ndndndjd çıldırıyorum
Yenimi geldiLan şimdi banada yattı para ndndndjd çıldırıyorum
Hangi bankanın ibanini verdiysen bi kontrol et gelmiş olabilirCuma onaylanan herkese yatmis heralde ben haric
AynenYenimi geldi
Enpara hesabim gelmedi dostum sikayetvar a baktim eft yapildi denmesine ragmen para gelmeyenler varmisHangi bankanın ibanini verdiysen bi kontrol et gelmiş olabilir
Sabah gelir dostEnpara hesabim gelmedi dostum sikayetvar a baktim eft yapildi denmesine ragmen para gelmeyenler varmis
verilebilir tamamen gelir gider durumuna hanedeki insan sayısına bağlısigortali calisanlarada veriliyormu bu para
Dostum ihtiyacin yoksa öylesin e niye basvuruyosun .. gercekten ihtiyaci olanlar alamazsa ne olacak.zaten sınırlı sayida kisiye veriyolarBende öylesine başvurdum hiç ümidim yok açıkçası ama sizin mesajları okudukça ümidim artıyor... Çıkan çok kişi olmus salı lari kontrol edebiliyorum bir de.haftasonu ama çıkarsa 5 kişiye 20 TL sözüm olsun
Öylesineden kastım ihtiyacım olmadığından değil umitsiz bı beklentiyle başvurdum anlamında ihtiyacı olan kişilere çıksın yeterli dediğin gibi sen ya da bir başkası farketmezDostum ihtiyacin yoksa öylesin e niye basvuruyosun .. gercekten ihtiyaci olanlar alamazsa ne olacak.zaten sınırlı sayida kisiye veriyolar
Hayırlı olsun.bizimde 23 nisandan beri süreç devam ediyor.bunlarin vereceği parayı da bunları daaa......Öylesine başvurmuştum bir bakayım dedim bunu diyor
Tc nin son hanesine göre günlere bölmüşler o günler kontrol edebiliyorsun veya cumartesi pazarArkadaşlar süreç devam ediyor yazıyordu ama artık gözükmüyor neden ?