- 1,961
- 913
- 113
Gitcem reis sağolasın valla seni de görürüm 😉Sen beni dinle git yarın ptt ye kimşiginle beraber paranı al 1100 tl sonra buraya gel bna msj at tşk et
Gitcem reis sağolasın valla seni de görürüm 😉Sen beni dinle git yarın ptt ye kimşiginle beraber paranı al 1100 tl sonra buraya gel bna msj at tşk et
Beni görmek istiyormusun gercekten?Gitcem reis sağolasın valla seni de görürüm 😉
Beni burda bilen bilir reis ne dediysem hep yaptım gönderdim üç kuruşluk adam değiliz normal de İzmit’te oturuyorum başım üstüne gel çayım çorbam iç şuan Antalya dayım yola çıkcaktım para İçin düşünüyodum inşallah doğruysa Allah bi kapı açtı resmen Ya Perşembe gününe yol izni almıştımBeni görmek istiyormusun gercekten?
Kişiligine sözüm yok başkan kralsın ama beni görmek ufak bir ytdım etmek istiyorsan bnm yerime senden ricam nasıp olursa alırsan paranı ki alacaksında zaten 1 kilo kuru mama alıp (maksimum 20-30 tl) sokaktaki kedilere ver inan bana o alacagın tüm parayı bana vermiş gibi mutlu olacagımBeni burda bilen bilir reis ne dediysem hep yaptım gönderdim üç kuruşluk adam değiliz normal de İzmit’te oturuyorum başım üstüne gel çayım çorbam iç şuan Antalya dayım yola çıkcaktım para İçin düşünüyodum inşallah doğruysa Allah bi kapı açtı resmen Ya Perşembe gününe yol izni almıştım
Kaç aydır iş yok 10 bin kredi kartın dan yedik bu vurüs mat etti bizi YaBeni görmek istiyormusun gercekten?
Allah herkesın yardımcısı olsun inşallah zor gercekten allah kımseyı kımseye muhtac etmesınKaç aydır iş yok 10 bin kredi kartın dan yedik bu vurüs mat etti bizi Ya
İzmite gitttim de yapıp sana resim atcam reis bunları normalde de yapıyoruz onlar da can adamsın sen Ya Allah gönlüne göre versin 🙏Kişiligine sözüm yok başkan kralsın ama beni görmek ufak bir ytdım etmek istiyorsan bnm yerime senden ricam nasıp olursa alırsan paranı ki alacaksında zaten 1 kilo kuru mama alıp (maksimum 20-30 tl) sokaktaki kedilere ver inan bana o alacagın tüm parayı bana vermiş gibi mutlu olacagım
Amin vallahi haklısınAllah herkesın yardımcısı olsun inşallah zor gercekten allah kımseyı kımseye muhtac etmesın
Kral bana resim atma sakın sen sadece werebilirsen wer yeterli cansınİzmite gitttim de yapıp sana resim atcam reis bunları normalde de yapıyoruz onlar da can adamsın sen Ya Allah gönlüne göre versin 🙏
Sorun yok reis yatsın yeter ki şurdan kurtarım kendimi istediğin o olsunKral bana resim atma sakın sen sadece werebilirsen wer yeterli cansın
Cansın allah razı olsun herkezden 🙏Sorun yok reis yatsın yeter ki şurdan kurtarım kendimi istediğin o olsun
Aynisini soylemistim. Alanlar hayrina evlerinin önüne 1 kap su 1 kap mama koysun. Kuru mama da sart degil illa ki evde bi yemek fazlasi vardir. Hic yoksa ekmege yogurt döküp yine verilir.Kişiligine sözüm yok başkan kralsın ama beni görmek ufak bir ytdım etmek istiyorsan bnm yerime senden ricam nasıp olursa alırsan paranı ki alacaksında zaten 1 kilo kuru mama alıp (maksimum 20-30 tl) sokaktaki kedilere ver inan bana o alacagın tüm parayı bana vermiş gibi mutlu olacagım
Kesinlikle kral özellikle birde su bu zamanda buyuk ıhtiyac sıcaklar geldiAynisini soylemistim. Alanlar hayrina evlerinin önüne 1 kap su 1 kap mama koysun. Kuru mama da sart degil illa ki evde bi yemek fazlasi vardir. Hic yoksa ekmege yogurt döküp yine verilir.
Ben adama küfür ettim ve cezaevine girdim bu yüzden, ama veriyorlar siyaset ile alakası yok dostum. Çünkü bu odemeleri hükümet belirlemiyor ilce syd vakiflari belirliyor kime verilecegini, her belediyenin bu vakif görevlilerinin ideolojik görüşleri farklıdır ve kimin hangi partiyi desteklediğini bilemezBılmıylrım kardesım ama sacmalık bana vermemeleri yanı ihtiyacı olmayan aldı bız alamıyoruz sosyal uardımda kaydımız oldugu halde bırde ak partiliyiz bu saatten snra bırakıyorum 😃
Amin reis sende 🙏Cansın allah razı olsun herkezden 🙏
Dost dün sosyal yardım sayfasinda 1100 TL kesintisiz ödenecek tutar görünüyordu ama bugün baktım 1100 TL silinmiş , sadece kapsam dışına çıktı yazıyor.Nedeni ne olabilirBenim aldigim eski 2 tane pandemi de gorunmuyor dostum. Sana cikmasi lazim. Yerinde olsam giderim syd vakfına ditekt muraacata
dostum o tutar sosyal yardim bilgileri sorgulama sayfasinda değil ptt kurum odemeleri sayfasinda yaziyor. Orda gormussundur karistiriyorsundur dostum. Birde sosyal yardim sorgulama sayfasinda kesintisiz odeme tutari olarak bir sütun yok dostum, dediğim gibi ptt kurum odemeleri sayfasinda yaziyorDost dün sosyal yardım sayfasinda 1100 TL kesintisiz ödenecek tutar görünüyordu ama bugün baktım 1100 TL silinmiş , sadece kapsam dışına çıktı yazıyor.Nedeni ne olabilir
Eyvallah bir an korktum ya içime su serptin sağolasındostum o tutar sosyal yardim bilgileri sorgulama sayfasinda değil ptt kurum odemeleri sayfasinda yaziyor. Orda gormussundur karistiriyorsundur dostum.