- 2,043
- 827
- 113
Yarın olsada paramızı alsak heyecanlandım 😀😀
Ben bakamadım hep hata veriyo ama arkadaş yarın yatcak dediValla ben bugün sordum bana Perşembe günü yatıyor dedi yani ayın 6 sinda
Perşembe kim dedi sanaValla ben bugün sordum bana Perşembe günü yatıyor dedi yani ayın 6 sinda
PttPerşembe kim dedi sana
Sabahtan beri bakıyorum bu şekildeptt kurum ödemelerine bakacaksınız öncede alanlara başvuru yapmadan otomatik verilmiş..bana ptt ön ödemeli kart vermişlerdi.. yarın o karta yatacak diye ibare var bakalım..bari gece yatsada sabah kuyrukta telef olmasak..bilenler var mı acaba gece 12 den sonra yatar mı sabah 10 dan sonra mı yatar
Dostum gecen bayramda c.tesi gunu yatmisti. Yani gece gunduz fark etmiyor bence. Üstelik c.tesi eft olmuştu.ptt kurum ödemelerine bakacaksınız öncede alanlara başvuru yapmadan otomatik verilmiş..bana ptt ön ödemeli kart vermişlerdi.. yarın o karta yatacak diye ibare var bakalım..bari gece yatsada sabah kuyrukta telef olmasak..bilenler var mı acaba gece 12 den sonra yatar mı sabah 10 dan sonra mı yatar
Buna nasıl bakarız başka e devlet sabahtan beri hata veriyoptt kurum ödemelerine bakacaksınız öncede alanlara başvuru yapmadan otomatik verilmiş..bana ptt ön ödemeli kart vermişlerdi.. yarın o karta yatacak diye ibare var bakalım..bari gece yatsada sabah kuyrukta telef olmasak..bilenler var mı acaba gece 12 den sonra yatar mı sabah 10 dan sonra mı yatar
444 1 788 direk 1 i tuslaBuna nasıl bakarız başka e devlet sabahtan beri hata veriyo
Konudaki ilk mesaji oku dostumÖnceden alanlar a otomatik basvurmadan yatiyormu basuvuramiyoruz cunku surec devam ediyor yaziyor bilgisi olan
Bunda süreç devam ediyor yazısı yok sen yüksek ihtimal pandemiye bakıyorsun o farklı bu farkliÖnceden alanlar a otomatik basvurmadan yatiyormu basuvuramiyoruz cunku surec devam ediyor yaziyor bilgisi olan
Kanka ben persembe falan anlamam valla, tapu gibi ayin 5 i yaziyor telefon actigimda da 5 inde gidip cekebilirsiniz dediAcaba TC kimlik numarasina gore mi veriyorlar ödemeyi bana neden perşembe gel dedi garip
Nasıl yani anlamadim ?Bunda süreç devam ediyor yazısı yok sen yüksek ihtimal pandemiye bakıyorsun o farklı bu farkli
âlem buysa kral sensin baskanKanka ben persembe falan anlamam valla, tapu gibi ayin 5 i yaziyor telefon actigimda da 5 inde gidip cekebilirsiniz dedi
Bu tam kapanma destek sosyal yardim bilgileri sorgulamadan baakiyorsunNasıl yani anlamadim ?
Hic bisi cikmiyor bnde orda pandemi bolumunde ise surec devam ediyor yaziyor daha onceden almistim bu sefer vermezler galibaBu tam kapanma destek sosyal yardim bilgileri sorgulamadan baakiyorsun
Kapsam dışına çıktı yazcakmış bu şekilde yazarsa yatcak sana fa burdan arkadaş söyledi bende 2 kez aldım baktım bugün 30/04/2021 kapsam dışına çıktı yazıyo yarın yatar diyolar inşallah bakalımHic bisi cikmiyor bnde orda pandemi bolumunde ise surec devam ediyor yaziyor daha onceden almistim bu sefer vermezler galiba
Bilmiyorum inşallah çıkar sana daHic bisi cikmiyor bnde orda pandemi bolumunde ise surec devam ediyor yaziyor daha onceden almistim bu sefer vermezler galiba