- 15,256
- 7,578
- 113
Sayfa 30 a geçiyoruz eskiden matbet lunabet jojobet Cuma günleri 15 free bet 15 free spin konusu vardı bu kadar uzardı hey gidi gunler be
1 haftadir çıkacağını biliyorduk gidip basvurmadik karta...Ptt kartı olanlar baksın hesaba gecmiş cekebilirker atm den
Hay böyle işin kartım vardı silinmiş okumuyordu kırdım attım yarın sıra bekle bide bu yasakda gitcez 1.100 için gidip 3,500 den olmayak 😂Ptt kartı olanlar baksın hesaba gecmiş cekebilirker atm den
Reis sana da ciktimi1 haftadir çıkacağını biliyorduk gidip basvurmadik karta...
Yapcak bişey yok kuyruğa talim etcen1 haftadir çıkacağını biliyorduk gidip basvurmadik karta...
Bende onu anlamıyorum dost tek geliri olan benim evde oda resmi değil devletin gözünde gene 0 gelirli Bi aileyim o kadar yere başvurdum Bi kere bişey çıkmadı bu sefer bize verirler belki dedik süreç devam edio gene 1 sene bekler düşer oda çalışsan ne adam para almıyo ki sana versin görüorz gözümüzle gırtlağına basalım siyasete girecek konuşsak yapck işin yöntcklri böyle nysoyle knk burda 2 3 kere alan cocuklar var 18 19 yasında sen evlı barklı adamsın 1 kere cıkmıyo ne bıcım ıs anlamıyorum hıc bı bku beceremıyorlar
Dost şimdi kapsam dışına çıktı yazısında alabiliyor muyuz alamıyor muyuzEvet arkadaşlar, gelelim fasülyenin faydalarına. Konuyu açtığımda kapsam dışına çıktı sonuçlandı anlamına geliyor, eger yaninda feshedildi red edildi yazmiyorsa yalın olarak sadece kapsam dışına çıktı yazıyorsa onaylanmış anlamına geliyor dediğimde bana yanlış bilgi verme milleti umutlandırma diyen dostlarımdan özür dilerim yanlış biliyormuşum özürü hakettiler... Kıssadan hisse ile
Yok hayrına açtı bu konuyu )Reis sana da ciktimi
Sana bi tavsiye, mhrs ye gir hastanesen randevu al yarin, randevunun ekran görüntüsünü al, polis cevirirse o ekran goruntusu senin sokağa çıkma iznin hastaneye gidiyorum ya da dönüyorum diyeceksin. İsin bitince de gir tekrar randevuyu iptal etHay böyle işin kartım vardı silinmiş okumuyordu kırdım attım yarın sıra bekle bide bu yasakda gitcez 1.100 için gidip 3,500 den olmayak 😂
Reis konuyu acana sordumYok hayrına açtı bu konuyu )
Aliyorsun dostum, ben bu kelime red olmus anlamına geliyor diyip benimle tartisanlara ironi yaptim. Şekik A'da ki gibi kapsam disina cikti yazanlar onaylandıDost şimdi kapsam dışına çıktı yazısında alabiliyor muyuz alamıyor muyuz
Teşekkürler dostAliyorsun dostum, ben bu kelime red olmus anlamına geliyor diyip benimke tartisanlara ironi yaptim. Şekik A'da ki gibi kapsam disina cikti yazanlar onaylandı
Avukatıyım ben sorabilirsin kendisine meslek edindim bunuReis konuyu acana sordum
Eyw reis ortami germeye gerek yokAvukatıyım ben sorabilirsin kendisine meslek edindim bunu
Tabii ki şakasına yazdım zaten gerilecek ne var senin de anlayacağını düşünerek yazdım iyi forumlarEyw reis ortami germeye gerek yok
Tamam reis benim dusuncem de eger kendisine cikmadiysa pqrayi cekince destek vermekti emegi icin o yuzden yazmistim iyi forumlarTabii ki şakasına yazdım zaten gerilecek ne var senin de anlayacağını düşünerek yazdım iyi forumlar