- 15,256
- 7,578
- 113
Işın garip tarafı bi arkadaşıma da bekçiler getirecekmiş ben bundan bi se anlamadim
Öyle diyince güldüm ama demek ki bende yaşlıymışim diyip sustumEvo 81 li yaşlı adam
Devlet baba onayladj artk 2023 te oylar akp ye gider. Para=oy bu yuzdn bu haldeyiz. Bu paralari devlet oylesine vermiyor. Harcama kalemlerin bakinca anlayablirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 145984devlet baba Onaylamis
Dost ben 18 yasimi doldurdumdan beri tek oyumu mhp ye attim ondan sonra hic bir partiye oy kullanmadim bilmem anlatabildimmiDevlet baba onayladj artk 2023 te oylar akp ye gider. Para=oy bu yuzdn bu haldeyiz. Bu paralari devlet oylesine vermiyor. Harcama kalemlerin bakinca anlayablirsiniz.
Allah İçin işi siyasete vurmayın ben akp oy vermem durumum kötü kaç aydır işsizim kredi karttı eksi 10 bin 2 kez aldım şükür yine çıkmış yarın gitcem şans nasip işi bu kadar basitDevlet baba onayladj artk 2023 te oylar akp ye gider. Para=oy bu yuzdn bu haldeyiz. Bu paralari devlet oylesine vermiyor. Harcama kalemlerin bakinca anlayablirsiniz.
Dostum SOSYAL YARDIM BİLGİLERİ yazBeyler bu ekrana ne yazarak giriyoruz bilgisi olan var mı fotodaki yardım sorgulama ekranı
Beyler bu ekrana ne yazarak giriyoruz bilgisi olan var mı fotodaki yardım sorgulama ekranı
Ben de onu diyorum.bak işsizsin ve destek alamiosn.2 kez dgl 3 kez de alsam toplamda 3 bin eder hangi derdine care olur.gercek ihtyac sahiplerine duzenli destek veremeyecek kadar axizler bn onu diyorim.bana niye vermedi demiorm.esitlik yok terazi ykkAllah İçin işi siyasete vurmayın ben akp oy vermem durumum kötü kaç aydır işsizim kredi karttı eksi 10 bin 2 kez aldım şükür yine çıkmış yarın gitcem şans nasip işi bu kadar basit
Ne yaşlısı ya tam yaşımdayım zımba gibiyimÖyle diyince güldüm ama demek ki bende yaşlıymışim diyip sustum
Bende zımba gibiyim, 25 lik delikanlıyı cebimden çıkarırımNe yaşlısı ya tam yaşımdayım zımba gibiyim
Ya neymiş bilmeden konuşmayacakmışsın sanaa dedik bilmeden etmeden konu açma diye ))Evet arkadaşlar, gelelim fasülyenin faydalarına. Konuyu açtığımda kapsam dışına çıktı sonuçlandı anlamına geliyor, eger yaninda feshedildi red edildi yazmiyorsa yalın olarak sadece kapsam dışına çıktı yazıyorsa onaylanmış anlamına geliyor dediğimde bana yanlış bilgi verme milleti umutlandırma diyen dostlarımdan özür dilerim yanlış biliyormuşum özürü hakettiker... Kıssadan hisse ile
Onlar kapsam dışına çıktı reisEvet arkadaşlar, gelelim fasülyenin faydalarına. Konuyu açtığımda kapsam dışına çıktı sonuçlandı anlamına geliyor, eger yaninda feshedildi red edildi yazmiyorsa yalın olarak sadece kapsam dışına çıktı yazıyorsa onaylanmış anlamına geliyor dediğimde bana yanlış bilgi verme milleti umutlandırma diyen dostlarımdan özür dilerim yanlış biliyormuşum özürü hakettiler... Kıssadan hisse ile
Sende sağol dostum. Hep derim, onlar bizim hayvanlarımız değil, biz onların insanıyız...Krieger ve enginbakan sokak hayvanları yani dostlarımızı düşündüğünüz için Allah ne muradiniz varsa dileklerinizi de yerine getirir inşallah sağolun dostlar