- 526
- 252
- 63
Öyle saçmalık mi olur bekleme diye demiştirValla oyle dedi ama bekliyorum su anda
Öyle saçmalık mi olur bekleme diye demiştirValla oyle dedi ama bekliyorum su anda
Acildi mı postanelerArkadaslar smdi cektım parayı güvenlik desede ınanmayon bekleyın ıcerden alın parayı ama sadece merkez ptt acık
Bende postanedeyim veriyorlar ama eger odeme merkezi odeme ise. DAHA ÖNCE İBANA YATANLARİN HEPSİNE EFT YAPİLMİS EGER İBANA YATMAMİS İSE DAHA ONCE ONLARA VERİYORLAR.Az once ptt guvenlık pandemı parası postacı eve getirecek bosa beklemeyın dedı
Dost bende simdi ptt den geliyorum bayan sorgulama yapti banka hesabiniza yatmis dedi ama hesap ta yok nasil is kiBende postanedeyim veriyorlar ama eger odeme merkezi odeme ise. DAHA ÖNCE İBANA YATANLARİN HEPSİNE EFT YAPİLMİS EGER İBANA YATMAMİS İSE DAHA ONCE ONLARA VERİYORLAR.
Üst üste ara dusuyor bende yeni baglandim sordum merkez odeme dedi banaAynen mesaj geldi karta yattı diye ama görünmüyor arıyorum düşmüyo ptt ulaşabilen olup bilgilendirirse güzel olur dostlar
banada geçen sene saat 3 te bankaya yatmıştıbanada 2 3 civari gelmisti ibana
Merkez ödeme ne alakaÜst üste ara dusuyor bende yeni baglandim sordum merkez odeme dedi bana
Ptt merkezi ödeme bulunduğun ilcedeki merkez subeMerkez ödeme ne alaka