Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Papara Hakkında

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
dostum ben kiralama işlerini bilmem pek ama şu takıldı kafama. sen ısrarla adamların telefon değikliği mesajının senin telefonuna da gelmesi gerektiğini düşünüyorsun. Benim fikrim telefon numaran değişti diye eski telefon numarası olan senin telefon numarana mesaj zaten gelmez. çünkü talep veriyorsun. şöyle düşün bu telefon numaramı artık kullanmıyorum bende yok şu numaraya geç diye talimat geçiyorsun onay gelirse yeni telefona gelir zaten. eskiyle işin bitmiş olur.
Numara değişti diye mesaj gelmiyor ki
Öyle değil işte paparam başkalarının eline geçti yazın şikayet var da çıkıyr mesaj bna geliyor

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
Eğer verirsen güvenilir birisine zaten sonra kapanıyor hesap. Paparaya da hesabının çalındığını söylediğin için ne kadar işlem yaparlarsa yapsınlar, papara senin kullanımında olmadığını bildiği için bir şey olmaz.
Başına cok buyuk dertler acılabiliyormş sonra dan ayıktım ve vazgectm

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,891
4,863
113
ah be dostum üç beş verecekler boş yere değil herhalde. tabi ki başına dert açılır. adamlar sonuçta bunu kumarda kullanıyorlar ki, kumar haricinde bu işi yapanlarda var. kara para aklama, terör destek gibi. bir sürü şeyler var. iyi ki sen direkten dönmüşsün. bırak askıda kalsın öyle. en azından kafan rahat bu şekilde. açıpta giderse uğraş dur.

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
ah be dostum üç beş verecekler boş yere değil herhalde. tabi ki başına dert açılır. adamlar sonuçta bunu kumarda kullanıyorlar ki, kumar haricinde bu işi yapanlarda var. kara para aklama, terör destek gibi. bir sürü şeyler var. iyi ki sen direkten dönmüşsün. bırak askıda kalsın öyle. en azından kafan rahat bu şekilde. açıpta giderse uğraş dur.
Aynen dostum 650 verecekti şuan çok ihtiyacım var borçlar kapıda o yuzden kabul ettm 😔

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,891
4,863
113
Aynen dostum 650 verecekti şuan çok ihtiyacım var borçlar kapıda o yuzden kabul ettm 😔
doğru diyorsun dostum zor durumda olunca insan neler geçiriyor aklından. ama sağlıklı düşün bence. borçlar bi şekilde ödenir.

kariz541

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
617
76
28
Su papara yi kullanmayın ceza geliyor ben8 bin TL geldi ödedim bunlar üç kağıt i şirket kendi calisanlari hesap bilgilerini kopyalim millete veriliyor kiraliyoruz msj Lara inanmayın paparanin kendi calisanlarin onlar uyarı size

Shaddyff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
44
28
Paparaya hesabımın çalındığını söyledim şu an hesap kapalı eğer bir sorun çıkarsa da onlar biliyor zaten. Hesap bilgilerim ne zaman değişti vs her şey mevcut. Sadece biraz can sıkabilir ama bir şey olacağını sanmıyorum. Tek sorun bir daha papara hesabı kullanamamak. :)

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,587
4,826
113
reis artık papara hesabı acamazsın büyük ihtimal sana yeni papara hesabı acarlar ama onaysız hesap olur sadece para alabilirsin para transferi we hesabına para cekme yapamazsın üzgünüm ama papara olayın bitmiş olabilir senin yani genel olarka senin TC ne bakarlar we onaylı hesap acmazlar cok yakın arkadasımdan biliyorum papara hesabı acamıyor tekrardan oda aynı hatayı yapmıştı..

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,891
4,863
113
Paparaya hesabımın çalındığını söyledim şu an hesap kapalı eğer bir sorun çıkarsa da onlar biliyor zaten. Hesap bilgilerim ne zaman değişti vs her şey mevcut. Sadece biraz can sıkabilir ama bir şey olacağını sanmıyorum. Tek sorun bir daha papara hesabı kullanamamak. :)
dostum eğer kiralama yaptıysan bi sorun olduğunda incelemeye giriyorsun devlet tarafından. orda bi takılma olmazsa karşı tarafla olan diyalog konusunda bi sorun yok.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,891
4,863
113
reis artık papara hesabı acamazsın büyük ihtimal sana yeni papara hesabı acarlar ama onaysız hesap olur sadece para alabilirsin para transferi we hesabına para cekme yapamazsın üzgünüm ama papara olayın bitmiş olabilir senin yani genel olarka senin TC ne bakarlar we onaylı hesap acmazlar cok yakın arkadasımdan biliyorum papara hesabı acamıyor tekrardan oda aynı hatayı yapmıştı..
3. şahısların eline geçen hesap olarak bakıyorlar duruma ve çalındı olayına pek inanmıyorlar bu kiralama muhabbetleri çıktığından beri bro.

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,462
9,084
113
Kansız bunlar zor duruma durmuş insanların zafiyetinden faydalanıyorlar inanmam bu şerefsizlere bunlar sözünde durmazlar

Shaddyff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
44
28
dostum eğer kiralama yaptıysan bi sorun olduğunda incelemeye giriyorsun devlet tarafından. orda bi takılma olmazsa karşı tarafla olan diyalog konusunda bi sorun yok.
İşte olursa da hesabımın çalındığını bildirdim paparaya. Bir sorun çıkarsa da çok fazla uğraştıracağını sanmıyorum. Benim yaptığım bir işlem değil sonuçta. Hesap kapalı ve başkasının eline geçti bu işlemler ona ait paparanın bilgisi var. Eğer hala kullanımda olsa evet sıkıntı yaratırdı.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,891
4,863
113

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,891
4,863
113
İşte olursa da hesabımın çalındığını bildirdim paparaya. Bir sorun çıkarsa da çok fazla uğraştıracağını sanmıyorum. Benim yaptığım bir işlem değil sonuçta. Hesap kapalı ve başkasının eline geçti bu işlemler ona ait paparanın bilgisi var. Eğer hala kullanımda olsa evet sıkıntı yaratırdı.
senlik bi şey yoksa sorun çıkmaz dostum. umarım iş o aşamaya bile gelmez.

Monkeyd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
79
28
Arkadaşlar ben bir hata yaptım hesabı kiralıyordum. Marley15 sayesinde ayıktım sıkıntı yaşarsın dedi ama iş işten geçmişti. Tüm şifreleri verdim e posta yı değiştirdiler. Tlf değiştirmeye calıştı lar değişince bana tlf numaranız değişti diye bir mesaj gelmesi lazım o mesaj hiç gelmedi. Hemen müşteri temsilcisini aradım e postayı değiştirdim. Hesabı askıya aldım. Şimdi tekrar aktif edene kadar benim tlf numaramla müşteri hizmetleri aranana kadar aktifte edemezler hesabında alamazlar ben şimdi aktif edersem sizce 2 gun once ki tlf değiştiği talepleri onaylanır mı I????
Aynısını ben yaşadım hesabımı blokelediler kimlik bilgilerinizle bir daha papara kullanamazsınız diyolar.

Monkeyd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
79
28
Adam 2 saat kullanıcam geri vericem dedi kim bilir ne yaptı hesabı blokeleticek kadar bu iş bana patlar mı.o değil para da alamadım. Engellediler