Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Papara Hakkında

Monkeyd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
79
28
Ama papara nadıl hesap kapayabilir ya onu anlamadım

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
1,167
113
Ama papara nadıl hesap kapayabilir ya onu anlamadım
Banka da kapatiyor hesap supheli işlem tespit ettiklerinde papara neden kapatmasın

Arkadaşlar bu arada yanildiginiz ya da bilmediğiniz bir sey var , papara jeton gibi neteller gibi bir şey değil

Bankacılık hükümlerine bagli , bbdk tarafından calisma izni verilmis , herhangi bir banka gibi , sadece fiziksel şubesi yok

Yani ha yk , iş , ziraat vs kullanmışsınız ha papara

Monkeyd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
79
28
Banka da kapatiyor hesap supheli işlem tespit ettiklerinde papara neden kapatmasın

Arkadaşlar bu arada yanildiginiz ya da bilmediğiniz bir sey var , papara jeton gibi neteller gibi bir şey değil

Bankacılık hükümlerine bagli , bbdk tarafından calisma izni verilmis , herhangi bir banka gibi , sadece fiziksel şubesi yok

Yani ha yk , iş , ziraat vs kullanmışsınız ha papara
Yani kısacası s.çtım

lionel10

Üye
Yeni Üye
40
25
18
Ben kiraladım eyvallah paramıda verdiler ama hesabı vermiyorlar paparaya dedim çalındı gelab işlem olmuş felan dediler kapattılae

gmhasan12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
64
39
18
Arkadaşlar papara kiralama değilde sitelere paparayla para yatırıp çekim yapsak ceza gelirmi veya gelen oldumu ?

lionel10

Üye
Yeni Üye
40
25
18
Ben kiraladım eyvallah paramıda verdiler ama hesabı vermiyorlar paparaya dedim çalındı gelab işlem olmuş felan dediler kapattılae
Beyler
çok garip papara aradı kontroller sona erdi yeni bir hesap açıp onaylatbilirsiniz dedi neyse bir daha vermem ama başımıza bela almıyalım

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,203
4,740
113
Banada bugün yazdılar 6 saatliğine kiraliyoruz 300 lira veriyoruz dedi olur dedim önden 100 TL gönderin hesap sizindir dedim dönüş yok😁

lionel10

Üye
Yeni Üye
40
25
18
Banada bugün yazdılar 6 saatliğine kiraliyoruz 300 lira veriyoruz dedi olur dedim önden 100 TL gönderin hesap sizindir dedim dönüş yok😁
6 saatlik diye alıcaklar insaflarına göre parayı vericekler sonda hesaba çökücekler uğraş dur hesabı almakla benim verdiğim yer paramı verdi işlem bitsin hesabı vericez dedi tamam dedim hesabı vermediler

• Üzüldüm
Tepkiler: BJK

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,203
4,740
113
6 saatlik diye alıcaklar insaflarına göre parayı vericekler sonda hesaba çökücekler uğraş dur hesabı almakla benim verdiğim yer paramı verdi işlem bitsin hesabı vericez dedi tamam dedim hesabı vermediler
Parayı veren düdüğü çalar dostttt

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
Arkadaşlar ben bir hata yaptım hesabı kiralıyordum. Marley15 sayesinde ayıktım sıkıntı yaşarsın dedi ama iş işten geçmişti. Tüm şifreleri verdim e posta yı değiştirdiler. Tlf değiştirmeye calıştı lar değişince bana tlf numaranız değişti diye bir mesaj gelmesi lazım o mesaj hiç gelmedi. Hemen müşteri temsilcisini aradım e postayı değiştirdim. Hesabı askıya aldım. Şimdi tekrar aktif edene kadar benim tlf numaramla müşteri hizmetleri aranana kadar aktifte edemezler hesabında alamazlar ben şimdi aktif edersem sizce 2 gun once ki tlf değiştiği talepleri onaylanır mı I????
7625_aw341706-06.jpg