Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Hk.

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Herkes Deneyimini Paylaşıyor Dost Görmediğim Siteleri Öneriyorum Hepsinden Güzel Çekim Yapan Senin Gibi Güzel Dostlarım War Bazılarından da Ben Yaptım Dost
Dost saydığın siteler 50 kyi ödemez dost betpuan yazdigin sitenin burda 1 ksini odememisti dost vbet rotabet dinamobet bana göre 3 baba site bu

exactly68

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
461
200
43
Betco altyapisi ise vbet in ustune tanimam yorumada gerek yok

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Dost saydığın siteler 50 kyi ödemez dost betpuan yazdigin sitenin burda 1 ksini odememisti dost vbet rotabet dinamobet bana göre 3 baba site bu
Ben Bilmem Dost Gördüğümü Bildiğimi Söylerim Dost BetPuan Öyle Bir Site Değildir Dost Bir Yanlışlık Vardır

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Ben Bilmem Dost Gördüğümü Bildiğimi Söylerim Dost BetPuan Öyle Bir Site Değildir Dost Bir Yanlışlık Vardır
Ne yanlışlığı dost burda kaç defa şikayet konusu açıldi o site ile ilgili hemde komik rakamları ödemiyo diye

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Dost zaten Tr de onu oducek site yok en sağlam vbet rotabet dinamobet bile ödemez bu parayı istese hepsi tak diye öder ama illegal olduğu için ödemez
O Zmaan Neden Varlar Dost Kaza Bela Diyelim Tuttu ki Tutan İnsanları Görüyoruz İntihar Sebebi Resmen

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Ne yanlışlığı dost burda kaç defa şikayet konusu açıldi o site ile ilgili hemde komik rakamları ödemiyo diye
Bilemem Dost Yakın Dostum Sürekli Çekim yapar 15 20 K Lar Sürekli Stabil Şekilde Geliyor

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Dost umrunda olur mu sitelerin ödememe mevzusunda nasıl olsa şikayet etcegin bi kurum yok ister öder ister ödemez her şey adamların elinde
Site Kendini Tassakli Sandığı İçin Bunu Düşünüyor Dost Karsisinada Kendi Gibi Tassakli Adam Çıkarsa Alır Dost