- 461
- 200
- 43
Kendisi soylesinNe var dost çıkar ağzındaki baklayi
Kendisi soylesinNe var dost çıkar ağzındaki baklayi
Uydur 50 k lazimSana Ne Lazım Reis Uyduralım Biseyler
Tamam Uygun Bulursak Sana Dönüş YaparızUydur 50 k lazim
Tamam degisik adamTamam Uygun Bulursak Sana Dönüş Yaparız
Bi 10 sene kumar oynatmaktan cezası var dost korkulcak bişey yokBen 2 sene önce falan satmıştım başıma bisey gelir ki acaba ya okudum şimdi de tırstım
Ne dalgasi dost sana gerçeği soyluyomDalga geçme dostum stresliyim zaten bu afa
Öğretmenlik okuyan adamın kumarla ne işi olur hadi oldu hiç mi kafan calismiyo hesabıni birine satmaya daha toysun belli işin başındayken bırak bu işleriGerçekten bu kumar yüzünden psikoloji denen bisey kalmadı bırakıyorum zaten yaşım genc daha
Adamin hedefleri var papara satiyor dusunsene ataniyorsun seviniyorsun 3 ay geciyor eve bi kagit yada polis arayip ifadeye cagiriyor sonra meslekten bi tekme ardina bi hapis burasi tr burada her sey mumkunBen bide öğretmenlik okuyorum harbiden bisey olur mu ya 2 sene geçti üzerinden
Az bile demişsin dostum sıkıntı büyükNe dalgasi dost sana gerçeği soyluyom
Bu kafayla nasıl öğretmen olcak sasiyomAz bile demişsin dostum sıkıntı büyük
Ne alakası var tost ona bakarsan ben de master yaptım insan zorda kalınca böyle oluyorBu kafayla nasıl öğretmen olcak sasiyom
Sen master i egt de mi yaptinNe alakası var tost ona bakarsan ben de master yaptım insan zorda kalınca böyle oluyor
Ömer sen ne değişik bi modelsinNe alakası var tost ona bakarsan ben de master yaptım insan zorda kalınca böyle oluyor
Niye kiOlsun ufaktan 1 saatte aldım 300 liralarinı. Dolu olsa belkide hiç ellemezdim.