- 2,815
- 1,117
- 113
Cidden diyorum meslekten atarlar boşuna okuma. Resmen atılmak için okuyon. Af yok devletteKardeşim korkutmatin lütfen ya gece gece uyuyamadım ya
Cidden diyorum meslekten atarlar boşuna okuma. Resmen atılmak için okuyon. Af yok devletteKardeşim korkutmatin lütfen ya gece gece uyuyamadım ya
Yaw Hiç Bir Şey Olmaz Boş Tantana Yaw@kareas46 reis ben hesabımı kapattirmistim sorun olur mu acaba ya
Heee amkk 50 kere yazdın bişey olur mu diye cevap veriyorum 👉 OLUR@kareas46 reis ben hesabımı kapattirmistim sorun olur mu acaba ya
Aynı soruyo 10 defa sordun bişey olur mu. Olur diyor millet hala neyin sorusunu soruyorsun.@Fighter kardeşim neye gülüyorsun anlamadım gerçekten stresliyim diyorum dalga geçecek yer ariyosun gece gece ya
Tamam kardeşim sen haklısınHeee amkk 50 kere yazdın bişey olur mu diye cevap veriyorum 👉 OLUR
Yargilanacaksin işten de atilacaksin 😂😂😂
KatılıyorumKanka yanlış anlama da öğretmenlikten atanma ihtimalin ceza alma ihtimalinden daha zayıf değil mi bu ülkede
Kapattırdım diyorim hesabım alındığınin ardındanAynı soruyo 10 defa sordun bişey olur mu. Olur diyor millet hala neyin sorusunu soruyorsun.
Yine de bakılıyor geçmişe.Kapattırdım diyorim hesabım alındığınin ardından
Çeşitli Yolları VarOnaysız paparada ki parayı nasıl kullanabilirim beyler
Mesela örnek verebilir misin hocamÇeşitli Yolları Var
Lite Kart Tanimlatabilirsin Bozdurabilirsin İçindeki Parayla Va Yani Çeşitli YollarMesela örnek verebilir misin hocam
Nerden bozdurabilirimLite Kart Tanimlatabilirsin Bozdurabilirsin İçindeki Parayla Va Yani Çeşitli Yollar